Vælg en side

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm.

Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er , og som udelukkende handler med eksklusiv kvalitet, har man taget bestik af en stigende efterspørgsel: Luksussenge i en liga, højere end luksus, hvor design og komfort går op i en højere enhed. Også gerne med frihed til at vælge. For eksempel en seng beklædt med dit eget favorit-tekstil med en madras skræddersyet til at matche din unikke ryg.


Sengene fra Schramm fås i et hav af designs og komfortmuligheder. Corner 180×200 cm pris 102.998 kr.

To familievirksomheder mødes

Indehaver Jørgen Schwarz kan næsten ikke få armene ned over, at Schramm endelig kan fås i Danmark. For det har nemlig slet ikke været nemt at få følgeskab af tyskerne til det i forvejen fornemme selskab af andre topbrands som Carpe Diem Beds, Röwa, Jensen og Getama i den 500 kvadratmeter store sengeforretning.  – Schramm er så kvalitetsbevidst, at vi først skulle bevise, at vi var værdige til dem, siger Jørgen Schwarz, der er 3. generations sengespecialist med et helt særligt blik for highend kvalitet og design. Efter flere møder, hvor de to familievirksomheder lærte hinanden at kende, accepterede tyskerne den danske henvendelse, og gjorde Schwarz Senge til den eneste skandinaviske forhandler af de tyske luksussenge. Men hvad er det så helt nøjagtigt, vi får, når vi investerer i en Schramm seng, som altså fås fra 60-70.000 kroner for en dobbeltseng, men snildt kan koste 100.000 kroner?


Sengeteamet fra venstre er indehaver Jørgen Schwarz og Michael Steffesen, Claus Ekmann

Investering i god søvn

– Det er en investering i livskvalitet, fordi madrassen bliver lavet specifikt til ens krop med alle de skavanker, man måtte have, og sengen skabt i et design så lækkert og individuelt, fordi den kan formes lige efter dit hoved, lyder det begejstret fra Jørgen Schwarz. Fra kunder der har investeret i en Schramm-seng, er dommen klar: – De siger, at de ikke har prøvet noget lignende, og fremhæver især madrassen for at være ekstrem åndbar, og kroppen der former sig fuldstændig efter madrassen, uden at man synker ned i den, som ikke alle kan lide. Jørgen og hans specialist-team har solgt Schramm-senge med gavl i kernelæder, i flotte farver og i mange forskellige tekstiltyper og sammensætninger. Mulighederne er uendelige, og din ryg gør ikke ondt, når du vågner veludhvilet efter endnu en nats luksussøvn.


En god seng og søvnkvalitet hænger fuldstændig sammen. Getama Advance boxmadrasser 180×200 cm pris 29.998 kr.


Design selv din seng og få en madras, der matcher din ryg 100 %. Dunlopillo Passion boxelevation 180×200 cm Inkl. gavl pris 38.998 kr.

GRATIS RYGTEST før din Schramm-seng

Alle Schramm-senge laves ud fra en rygtest. Den er gratis og udføres af Schwarz Senge og tager kun 15 minutter. Den udføres stående, hvor alder, højde og vægt indtastes. Dernæst måles rygsøjlen via bevægelige rygskinner og en digital aflæser, så man punktvis kan se, hvordan støtten skal fordeles, og madrassens hårdhed afgøres. Til sidst afprøver man den rette madras på en testseng. Rygtesten er det mest effektive redskab til at finde den rette madras, hvilket kan betyde en kæmpe forskel i forhold til rygproblemer, nakkesmerter m.m. Testen tilbydes kun to steder i Danmark, og hos Schwarz Senge udløser den også en udvidet ombytningsret.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.