Vælg en side

Designkøkkener med produktion i Danmark

I Multiform er hvert køkkendesign unikt og fremstillet af rene naturmaterialer. Vi har produktion og snedkeri i Danmark, og udvælger kun de bedste materialer uanset om det er til køkken, bad eller garderobe. Udover vores passion for produktet er vi også specialiserede i indretning og design, og ude i vores butikker står de klar til at møde jeres ønsker og behov inden for alt lige fra materialevalg på fronter til vægfarve.

Glæden findes i detaljerne
Vores snedkeri i Kibæk er hjertet i Multiform. Her skabes vores køkkener med passion og præcision af 25 specialiserede håndværkere. Vi har ingen køkkener på lager. Erfarne møbelhåndværkere bygger dit nye køkken op fra bunden på traditionel dansk snedkermanér. Vi sætter en ære i at skabe ikoniske og tidløse køkkener, som vi selv er stolte over, og for os tæller hver eneste detalje.

Vi ved, at godt design handler om mere end blot rene linjer og lækre overflader. Det handler lige så meget om det, der er under overfladen: Vi håndsorterer alt træ og finér. Vi bygger alt fra bunden og bruger stadig dyvler, tapper, svalehalezinkninger, samt not og fer. Hvorfor? Fordi det holder længere.

Besøg en af vores butikker
Vores arkitekter, indretningsarkitekter og designere står klar til at hjælpe dig eller book et møde med en indretningsarkitekt

Snedkerkøkkener
Snedkeri
Indretning
Arkitekt

Åbningstider København

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Multiform København
Grønningen 1
1270 København K
Telefon 32 50 10 21
info.cph@multiform.dk
multiform.dk

Følg os

Multiform København

”Jeg elsker mørke hjem”

”Jeg elsker mørke hjem”

Lene Halse er netop kommet hjem efter levering af et stort indretningsprojekt i Grønland, og hun fortæller om mange andre spændende projekter, som hun netop har afsluttet bl. på Færøerne og i Holland.

Besøg Multiforms Flagshipstore

Besøg Multiforms Flagshipstore

Køkkenbranchens mest erfarne specialister står klar med rådgivning af drømmekøkkener, totalløsninger og luksuriøs indretning i Multiforms highend flagshipstore på Grønningen i hjertet af København.

error: Indhold er beskyttet.