Vælg en side

Kom med indenfor i indretningsarkitekt Lene Halse Hornemanns privathjem. En nordsjællandsk villa fra 70´erne totalindrettet fra gulv til loft med internationalt design.

Netop kåret som den bedst sælgende arkitekt af Multiform 2022, totalindretning af fire Kensington Highstreet-lejligheder i London og totalindretninger af 43 huse i prestigebyggeriet Sivholm i København, skulle man tro, at indretningsarkitekt Lene Halse Hornemann havde hænderne fulde. Men indehaveren af Multiforms highend flagshipstore på Grønningen i hjertet af København, som er Multiforms bedst sælgende tegnestue, kan bare ikke lade være. Lenes passion for eksklusivt design, indretning og kvalitetssnedkeri, som Multi-forms kendte køkkener er indbegrebet af, fylder også i privaten. Og helst i den mørke skala …


Grå nuancer på vægge og loft fra Jotun bløder det mørke op.


Indretningsarkitekt Lene Halse Hornemann elsker mørke nuancer. Det giver ro og balance i hjemmet.
Badeværelset har også fået en overhaling i sort.

Sortfineret eg, grå og bruneret messing er den røde tråd

− Mørke nuancer skaber ro og balance for øjet, og det er utrolig rart at bo med afstemte farver, siger indretningsarkitekten, der i sit privathjem har gjort, som hun gør for sine kunder: Iværksat flagshipstorens totalindretningsmodel, som ud over at fokusere på køkken, entre, kontor og skabsløsninger fra Multiform, også indbefatter anden indretning. Lige fra armatur til malingen på væggene. Den røde tråd i Lenes 300 kvadratmeter store nordsjællandske villa er Multiform-køkkenet i sortfineret eg, samt øvrige skabsløsninger, og dernæst er der bygget på med sort granit, marmor, armatur og lamper i bruneret messing. Væggene er håndmalede med børste i en grå nuance med malingstypen Minerals Colors fra Jotun, og lofterne er samme grå farve.

Nyt byggeprojekt i samme farvepalet

Rene flader går også igen. Lenes hjem tog i alt omkring fem måneder at renovere og indrette, og har bl.a. inspireret en kunde til at gøre det samme i en penthouse på Amerika Plads. Lene er allerede i fuld gang med sit næste nye private byggeprojekt. Et gammelt hus i skoven fra 1904 nord for København, som hun totalrenoverer med masser af store vinduer og dørpartier, indrettet i afstemte og mørke nuancer, og hun har lovet at invitere os indenfor.


Lene Halse Hornemanns tidligere hjem i Charlottenlund.


Lenes prisvindende køkken i sort oxideret stål udstillet i Multiform, Grønningen

Multiform Flagshipstore københavn
300 kvadratmeter topeksklusiv flagshipstore med Multiforms prisvindende køkkendesign og rådgivning om del- og totalindretning med lys, lamper, gulve, tæpper, gardiner, vægfarver, badeværelser, garderober og møbler.

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.