Vælg en side
Schwarz Senge
Schwarz Senge Jørgen Schwarz
Schwarz Senge
Schwarz Senge rygtest

Schwarz Senge

Hos Schwarz Senge hjælper forretningens specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Vi forhandler senge og madrasser i alle mål. Kig forbi vores store detailbutik på 500 kvm. på Østerbro z – et stenkast fra Hellerup.

Schwarz’ sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem Beds of Sweden, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Schramm, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker.

Her er Jørgen Schwarz og hans specialuddannet og erfarne team klar til at hjælpe dig/jer med at finde den seng, der passer lige netop dig/jer. Mange lider for eksempel af rygproblemer, og ofte bliver den slags meget bedre med en ny kvalitetsmadras. Schwarz Senge er én af de eneste forhandlere på Sjælland, der tilbyder rygtest.

Ring og bestil din egen personlige sengespecialist i en time.

Luksussenge

Åbningstider

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-14
Søndag: Se her

Vores udvalg

Senge, elevationssenge, sengebunde, sengeborde, sengegavle, rygtest, boksmadrasser, tilbehør til senge, dyner, hovedpuder, sengetøj, lagner, lamelbunde.

Brands:
Dunopillo, Jensen, Schramm, Getama, Röwa, Carpe Diem Beds of Sweden

Schwarz Senge
Århusgade 85
2100 København Ø
Telefon 35 42 78 20
schwarz.dk

Følg os

Schwarz Senge

God søvn  starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Fra højre Michael Kramer, Jørgen Schwarz og Flemming Rømer Michael Kramer fra Hästens Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af...

læs mere
Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm. Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er Danmarks ældste sengeforretning.

læs mere
error: Content is protected !!
X