Vælg en side

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det.

Jørgen Schwarz fra Schwarz Senge

Jeg kan slet ikke forstå, at folk tør gamble med deres helbred ved ikke at vælge en uafhængig senge-forretning med specialisterfaring, når de skal have ny seng. Søvn og stress hænger fuldstændig sammen, og den gode seng er en del af løsningen til god søvn, og dermed mindre stress og færre eller ingen rygproblemer. Gang på gang har jeg set, hvordan livskvaliteten højnes, når man sover i en individuelt tilpasset kvalitetsseng.  Hos Danmarks ældste sengeforretning kan du få luksus senge og madrasser fra Schramm, Dunlopillo, Getama, Carpe Diem Beds, Röwa og Jensen. Der tilbydes altid en forudgående gratis rygtest, og forretningen samarbejder med fysioterapeuter og søvnspecialister.
Schwarz Senge, schwarz.dk

Flemming Rømer fra Den 7. himmel

Det er nemt at kalde sig specialister i en branche som vores, hvor kunderne kommer hvert 1.-20 år. Det er bare sjældent tilfældet, fordi de færreste butikker har et personale med den fornødne erfaring og uddannelse. Og det er problematisk, fordi sengen er en investering, og et fejlkøb ikke er ønskværdigt. Derfor er det så vigtigt at få den helt rigtige vejledning.
Den 7. Himmel har 30 års erfaring og tilbyder senge fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen, Akva, LaPur, Tempur, Re, Smartseng – senge til små, som store hjem – og Nottinblú-senge. Service og rådgivning er en mærkesag, og der tilbydes altid en gratis rygtest.
Den 7. Himmel. den7himmel.dk

Michael Kramer fra Hästens

Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation. Det er kilden til den lidenskab, der har drevet Hästens til at forfølge vores mål gennem seks generationer og lade drømme gå i opfyldelse med håndlavede og helt igennem naturlige senge af uforlignelig kvalitet. Fra vores rødder som sadel-magere til Hästens som hofleverandør og ånden af fortrinlighed, der driver os fremad. Vejen til det punkt, hvor vi nu befinder os, er fyldt med lidenskab, færdighed og stræben efter at fremstille verdens bedste håndlavede seng. Michael Kramer, ejer af Hästens Store København City, Hästens Store Lyngby, Hästens Store Roskilde og Hästens Store Rødovre.
Hästens, hastens.com

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.