Vælg en side

Kvalitet, flid, faglighed
– Vejen til et succesfuldt boligsalg starter her

Værdier
Ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed er vores personlige værdier. Vi tror på, at en smuk præsentation gør meget for din bolighandel, men en skarp og kompetent ejendomsmægler er afgørende for, at få handlen godt i mål. Som mennesker er vi passionerede, ambitiøse og kompromisløse ejendomsmæglere.

Ekspertise og tilgængelighed
Vores kompetencer og ekspertise er med til, at skabe dig den bedste handel. Vores arbejde er en del af os som individer – det er for os en livsstil. Vi er kendt for ikke, at hvile på laurbærrene og vi ved hvor vigtigt tilgængelighed er for dig, der giver os den fornemme opgave, at sælge dit hjem.

Eksperter med vision
Signature Homes er din uafhængige personlige ejendomsmægler. Vi har fokus på, at give dig den rigtige rådgivning i din individuelle situation, og opnå det bedste salg for dig. Vi har erfaring med alle typer boliger, små som store.

Signature Homes repræsenterer alle boliger, unikke på hver deres måde med deres helt egen signature – derfor Signature Homes.

Dialog
Vi tilbyder en uforpligtende, ærlig dialog og rådgivning om dit salg. Vi skræddersyer en plan for dig og dit behov, så du kan komme godt videre.

Uanset om du har taget beslutningen om et salg, eller du blot går i overvejelser giver vi gerne vores vurdering af din bolig, så du lettere kan træffe det rigtige valg.

Ejendomsmægler
Salgsvurdering
Køberrådgivning

Kontakttid

Mandag: 8.00-21.00
Tirsdag: 8.00-21.00
Onsdag: 8.00-21.00
Torsdag: 8.00-21.00
Fredag: 8.00-20.00
Lørdag: 8.00-20.00
Søndag: 8.00-20.00

Signature Homes
Strandvejen 125,
Hellerup
Telefon 70 60 44 55
homes@signaturehomes.dk
signaturehomes.dk

Følg os

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

error: Indhold er beskyttet.
X