Vælg en side

Italiensk highend design med state-of-the-art tekniske løsninger beskriver bedst disse pergolaer, som Louise Find Living nu tilbyder i form af komplette løsninger til private og erhverv.

Var det noget med et nyt udendørs luksuskøkken, et eksklusivt trænings-center med top-træningsudstyr eller en lounge med skønne møbler til at slappe af i med kaffe eller roséen på køl? Alle tre muligheder fås – vel at mærke med udsigt til den blå himmel – i en af disse pergolaer, som erhvervskvinden Louise Find står bag. Med det netop indgåede samarbejde mellem den italienske designvirksomhed Pratic, som producerer og leverer pergolaens konstruktion, og Louise Find Living, som leverer det indvendige design, er det nu muligt at udbygge dit uderum til en skøn perle af velvære og luksus.


Pergolaerne kan skræddersys alle behov. Fx et unikt uderum i haven.

Team af håndværkere, arkitekter og designere

De fleste kender Louise Find Living for deres eksklusive livsstilsforretning og indretningskoncept i Store Kongensgade tæt på Kongens Nytorv i Indre By, men de færreste ved, at Louise Find Living også har deres eget fastansatte håndværkerteam, arkitekter og designere, der sidder klar til at hjælpe private kunder såvel som B2B med komplette løsninger i form af udendørstræningsrum, lounge og udendørskøkken med alt inventaret sat op og indrettet.


Få dit helt eget udendørs træningsrum med top-træningsudstyr.

Et eksklusivt og luksuriøst uderum året rundt

Det nye samarbejde om de italienske pergolaer er en vild nytænkning af den klassiske pergola, man kender som fire ben og et tag. Du kan få dem åbne med solafskærmning, eller som uderum med glas der kan åbnes og lukkes elektronisk. De kan placeres på utallige måder og varieres i størrelse. Fuldstændig skalerbare efter behov. Lige fra 20 til flere hundrede kvadratmeter. En bred vifte af tilbehør gør det muligt at bruge pergolaen som uderum hele året. Bl.a. LED-belysning, glasdøre og særlige markiser. Louise Find ser store muligheder med den nye pergola.

Fx eksklusive caféer og restauranter, som med pergolaen kan skabe mere plads til gæsterne, og haveejeren, der gerne vil have et eksklusivt uderum.

Book et møde og se pergolaen hos Louise Find Living

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.