Vælg en side

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale.

Bor du i højloftede rum eller er der mange hårde overflader, som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker.

Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

 

Mange materialer

Det fortæller Thomas Rønning, indehaver af Hellerup Lyskopi, som kopierer og trykker alt lige fra retsdokumenter og kandidatopgaver til flyers, menukort, folieprint og store, flotte tryk til væggen på mange forskellige materialer.

Dine motiver kan også printes fx på klart glas. Det giver en dybdeeffekt i billedet og gør dit billede mere eksklusivt med et let udtryk.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.