NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Når kombinationen af det klassiske, smukke og stilrene smelter sammen har du opskriften på et hyggeligt og funktionelt hjem. Det mener designeren Louise Find, der er kvinden bag en ny eksklusiv bolig- og interiørbutik et stenkast fra Kongens Nytorv

 

Louise Finds opvækst præger i den grad hendes syn på indretning. Begge forældre er anerkendte arkitekter, så hendes livsstil og flair for design har hun fået ind med modermælken. Hendes LIVING univers i den elegante forretning på Store Kongensgade, hvorfra hun også sælger sine eks­klusive smykke­kollektioner, byder på masser af inspirerende bolig­nyheder, møbler, tæpper, lamper, home decor, smukke glas og fine fund, der er håndplukkede af Louise selv på hendes utallige rejser.

INTERIØR MED PERSONLIGHED

Hendes stil er inspireret af livet og hverdagens puls i Paris, hvor hun henter en stor del af de mange fine sager, der indgår i hendes LIVING-sortiment. Men hun er også en flittig gæst på andre europæiske møbel- og interiørmesser, såsom Maison ét Object i Paris og Salone del Mobile i Milano, hvor hun bruger tid på at opsøge unikke designmøbler og andre items, der giver boligen personlighed. Selv om det funktionelle og stilrene ligger i hendes DNA, er hendes stil mindre streng og minimalistisk og mere varm og hyggelig med et elegant og internationalt touch.

INDRETNINGSPROJEKTER PÅ BESTILLING

– Selv om vi har de smukkeste arkitekttegnede møbler her i landet, løb jeg panden mod muren, hver gang jeg stod med en indretningsopgave i Danmark. Når jeg søgte væk fra det velkendte og klassiske, var det en udfordring at finde noget nyt, som både var stilfuldt og hyggeligt i udtrykket, forklarer Louise Find. Det blev startskuddet på hendes LIVING-koncept, hvor hun tilbyder alt fra unikke indretningsprojekter af villaer og hovedkontorer til hjælp med valget af den helt rigtige spisebordslampe.
– Vi kan også specialproducere møbler efter kundens behov og sammen skabe helt unikke løsninger, du ikke finder i hvert andet hjem, slutter hun.
Highland Cabinet L:181cm x D:46cm x H:82,5cm 22.500 kr.


Micro Wingback Sofa Tom Dixon L:130cm x D:75cm x H:100cm 45.000 kr.


Avian Coffee Table L:120cm x B:120cm x H:42 cm14.500 kr.


Highland Desk L:130cm x B:60cm x H:75 cm 15.000 kr.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X