Vælg en side

Borddækningen til julemiddage og frokoster, og hjemmets juledekorationer skal fremfor alt være personlige. Få inspiration med disse stylede juleborde og ideer til pynt.

Grønne fingre:  Lad hjemmets grønne planter indgå i et overdådigt julebord og brug farven grøn som inspiration, når du pynter op og pakker gaver ind.
Hvid og sort: Gør det enkelt men effektfuld i sort-hvid. Snup ideen og spraymal et udgået træ eller gren i stedet for det klassiske juletræ. Det er anderledes, personligt og bæredygtigt.
Nordic Noir: Snehvide landskaber og sølvgrå himle. Brug vinterens nordiske farvepalet til borddækning og gaveindpakning og få et smukt, elegant og enkelt julelook.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

De kendte sovesofaer fra Innovation Living har længe manglet en Dansk brandstore. Nu åbnes der endelig for et samarbejde med Sengekompagniet, kaldet sovesofa cph. Der er sovesofaer, og så er der sovesofaer fra Innovation Living, der rimer på dansk designarv i høj kvalitet. Siden 1971 har Innovation Living skabt multifunk-tionelle sovesofaer i et design, der klæder ethvert hjem med respekt for design og indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.