Vælg en side

At have et smukt og velfungerende hjem er vigtigt for livskvaliteten. Møbelpolstreren Heider & Raagaard er klar til sæsonens nyeste makeovers og designs.

Se godt på den hvide sofa. Den ser spritny ud i tidens rigtige retro-look. Men det er en brugt sofa, som er blevet ompolstret af Heider & Raagaard på Fredensvej. Møbel­polstreren som de seneste år har gjort det muligt at få en lokal ’makeover’ af de gamle møbler, hvor resultatet ofte er langt mere originalt og personligt, end hvis man køber nyt. Stoffet er “Hallingdal” fra Kvadrat. En klassiker inden for møbeltekstil designet af Nanna Ditzel.
Boucle til puder, sofa og lænestol
Sofaen kunne også have været i boucle. Lækker, vamset lammeskind, som Anja Heider blandt andet har brugt til puderne, som også vises her, og som sagtens kan bruges til sofaen eller lænestolen.
– Vores erhverv er ikke en fabrik med samlebånds­arbejde, men vi tager udgangspunkt i de enkle kunders behov og ønsker, lytter og rådgiver i forhold til kundernes ideer og det eller de møbler, det drejer sig om, siger Anja, der spår boucle en stor sæson.

Anja Heider har en baggrund inden for design og er en dygtig møbelpolstrer. Boucle er tidens nye tekstil til møblerne. Bliv inspireret i Møbelpolstrerens store tekstil-bibliotek.

Skøn retro-sofa der har fået nyt liv.

Bliv inspireret af stofbiblioteket

Møbelpolstreren, der udover Anja også har svenden Kim og lærlingen Fia med på holdet, skræddersyr altid individuelle løsninger og dermed også en pris.
– Ikke to sofaer er ens, fordi de ikke er lavet ens, eller fordi de ikke er lige slidte. Stof eller læderpriser varierer derfor efter hvad man ønsker.
Den kvindelige laugmester er også kendt for at sætte en ære i at forhandle kvalitetsstoffer med lækre designs og holdbarhed. For Anja hænger det traditionelle håndværk, æstetik og design fuldstændig
sammen, og hun bruger også sin designuddannelse, når hun rådgiver om tekstiler.
Et tekstiludvalg, man her kalder for ’stofbiblioteket’, fordi det er så stort. Det tæller navne som bl.a. Kvadrat, Romo, Jane Churchill, GP & Baker, Manuel Canovas, Mulberry, Sahco, Nobilis, Osborne&Little, Houles og Sanderson m.fl., og det opdateres løbende for at følge med i de nyeste møbel- og indretningstrends.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.