Vælg en side

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det.

Fra højre Michael Kramer, Jørgen Schwarz og Flemming Rømer

Michael Kramer fra Hästens

Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation. Det er kilden til den lidenskab, der har drevet Hästens til at forfølge vores mål gennem seks generationer og lade drømme gå i opfyldelse med håndlavede og helt igennem naturlige senge af uforlignelig kvalitet. Fra vores rødder som sadel-magere til Hästens som hofleverandør og ånden af fortrinlighed, der driver os fremad. Vejen til det punkt, hvor vi nu befinder os, er fyldt med lidenskab, færdighed og stræben efter at fremstille verdens bedste håndlavede seng.
Michael Kramer, ejer af Hästens Store København City, Hästens Store Lyngby, Hästens Store Roskilde og Hästens Store Rødovre. Hästens, hastens.com

Jørgen Schwarz fra Schwarz Senge

Jeg kan slet ikke forstå, at folk tør gamble med deres helbred ved ikke at vælge en uafhængig senge-forretning med specialisterfaring, når de skal have ny seng. Søvn og stress hænger fuldstændig sammen, og den gode seng er en del af løsningen til god søvn, og dermed mindre stress og færre eller ingen rygproblemer. Gang på gang har jeg set, hvordan livskvaliteten højnes, når man sover i en individuelt tilpasset kvalitetsseng. Hos Danmarks ældste sengeforretning kan du få luksus senge og madrasser fra Schramm, Dunlopillo, Getama, Carpe Diem Beds, Röwa og Jensen. Der tilbydes altid en forudgående gratis rygtest, og forretningen samarbejder med fysioterapeuter og søvnspecialister.
SCHWARZ SENGE, schwarz.dk

Flemming Rømer fra Den 7. himmel

Det er nemt at kalde sig specialister i en branche som vores, hvor kunderne kommer hvert 1.-20 år. Det er bare sjældent tilfældet, fordi de færreste butikker har et personale med den fornødne erfaring og uddannelse. Og det er problematisk, fordi sengen er en investering, og et fejlkøb ikke er ønskværdigt. Derfor er det så vigtigt at få den helt rigtige vejledning. Den 7. Himmel har 30 års erfaring og tilbyder senge fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen, Akva, LaPur, Tempur, Re, Smartseng – senge til små, som store hjem – og Nottinblú-senge. Service og rådgivning er en mærkesag, og der tilbydes altid en gratis rygtest.
Den 7. Himmel, den7himmel.dk

Besøg NORDs boligbutikker her:

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.