Vælg en side

Vejledende pris fra 274 kr. per kvadrat meter

 

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Her er uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

 

Få smuk efterårsnatur ind ad døren, omdan et hjørne til Paris eller skab rå og eksklusiv stemning med smukke teksturer. Bare nogle af de få eksempler på unikke tapeter, som vi viser her, og som udgør en lille del af Photowalls kæmpestore sortiment af tapeter, du selv kan sætte op. Hånd-plukkede, unikke tapeter, som gør det nemt at ændre følelsen i et rum. På børneværelset, i kontoret, i et sove-værelse, på et hotel, i et køkken, badeværelset eller entreen. Der er tusindvis af forskellige inspi-rerende stilarter, farver, fotos og tapetmotiver – bl.a. farverige tapeter fra Iwa Herdensjö, grafiske motiver fra By May, børnetapeter Acne JR og naturmotiver fra Scandinavian Surface.

 

Nemt at sætte op

Tapeterne kan tilpasses, og Photowall har en smart tapetvælger, som hjælper dig igennem mulig-hederne. Tapeterne findes i to forskellige materialer: stand-ard og førsteklasses. Begge materialer er i høj kvalitet, og er trykt på et formstabilt og slidstærkt ikke-vævet materiale. Når man har kigget færdigt og valgt – og den proces er nok den ’sværeste’ – så får man tapetet inkl. tapetlim og udførlig guide til at ophængning, inden for 1-2 dage. Fragten er fri, og der er 30 dages returret. Photowall har også et imponerende udvalg af billeder og plakater.

 

photowall.dk

Besøg NORD's Bolighedsbutikker her:

Lej en robot til din have

Lej en robot til din have

Tænk, hvis du havde din helt egen gartner, der holdt græsplænen perfekt slået, uden at du skulle røre en finger. Ordrup Værktøjsmagasin tilbyder nu en all inclusive ordning på en smart iMOW robotplæneklipper. Den bliver leveret og installeret i din have, og slår...

læs mere
Passion for  Sydafrikansk design

Passion for Sydafrikansk design

I den smukke, bjergrige natur i en lille havneby en halv time fra Cape Towns centrum har et amerikansk par fået bygget et meget personligt hus. Arkitekturen er inspireret af begge kontinenter, og huset er fyldt med sydafrikanske møbler og kunst – ikke mindst keramik af mange lokale kunstnere.

læs mere
error: Content is protected !!
X