Vælg en side

Vejledende pris fra 274 kr. per kvadrat meter

 

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Her er uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

 

Få smuk efterårsnatur ind ad døren, omdan et hjørne til Paris eller skab rå og eksklusiv stemning med smukke teksturer. Bare nogle af de få eksempler på unikke tapeter, som vi viser her, og som udgør en lille del af Photowalls kæmpestore sortiment af tapeter, du selv kan sætte op. Hånd-plukkede, unikke tapeter, som gør det nemt at ændre følelsen i et rum. På børneværelset, i kontoret, i et sove-værelse, på et hotel, i et køkken, badeværelset eller entreen. Der er tusindvis af forskellige inspi-rerende stilarter, farver, fotos og tapetmotiver – bl.a. farverige tapeter fra Iwa Herdensjö, grafiske motiver fra By May, børnetapeter Acne JR og naturmotiver fra Scandinavian Surface.

 

Nemt at sætte op

Tapeterne kan tilpasses, og Photowall har en smart tapetvælger, som hjælper dig igennem mulig-hederne. Tapeterne findes i to forskellige materialer: stand-ard og førsteklasses. Begge materialer er i høj kvalitet, og er trykt på et formstabilt og slidstærkt ikke-vævet materiale. Når man har kigget færdigt og valgt – og den proces er nok den ’sværeste’ – så får man tapetet inkl. tapetlim og udførlig guide til at ophængning, inden for 1-2 dage. Fragten er fri, og der er 30 dages returret. Photowall har også et imponerende udvalg af billeder og plakater.

 

Besøg NORDs bolig butikker her:

Ingen indlæg fundet.
Fortolket af ZenOut

Fortolket af ZenOut

Få et bud på tidens boligtrends og ideer til 2021 Vi er et indretningsfirma med showroom på Bernstorffsvej 66 i Hellerup. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og kan tilbyde en personlig rådgivning til indretning af dit hjem, så det afspejler dig og din...

læs mere
error: Content is protected !!
X