Vælg en side

Kvänum i over 100 år.

Kvänum køkken i København
Bor du i Københavnsområdet og drømmer om nyt køkken? Et Kvänum-køkken er designet til og med dig, med hjælp fra kyndige indretningsarkitekter og snedkere. Kvänum har sine rødder i det svenske, og har siden 1920’erne skabt fantastiske køkkener ud af godt håndværk og designtraditioner.

Designs der matcher din personlige køkkendrøm
Vi har mange forskellige køkkendesign og stilarter, og når du har fundet din favorit, så kan den tilpasses til din smag, og den stil som du gerne vil ramme. Et køkken er en personlig sag, og derfor skal dit køkken også stemme overens med netop dit og familiens behov og præferencer.

Vores indretningsarkitekter i København sidder klar til at tale med dig om det look og de praktiske funktioner, som du gerne vil have i dit nye køkken.

Ægthed i alt
– Naturlige og solide materialer med et enkelt og tydeligt udtryk er blevet Kvänums kendetegn. Kvänums interiør er kendetegnet af træ – eg, ask, elm og valnød. Vi arbejder kun med certificeret skovbrug. Træet kombineres med ægte læder, uld og bomuld.

Fornyelige materialer
Kvänums interiør er kendetegnet af træ – eg, ask, elm og valnød. Vi arbejder kun med certificeret skovbrug. Træet kombineres med ægte læder, uld og bomuld.

Produkter, der bliver flottere med tiden
Det vigtigste, vi kan gøre for naturen, er at investere i kvalitet – fremstille interiører, der lever op til forventningerne og ældes med stil.

Mød os i København på Strandvejen 145 i Hellerup, og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig og for at realisere dine køkkendrømme.

 

Køkken
Badeværelse
Opbevaring

Åbningstider

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag 10–15

Følg os

Kvänum København

error: Indhold er beskyttet.