Vælg en side

Multiforms messingkøkken fik designprisen Archiproducts Design Awards 2017 for sit smukke Form 45 køkken udført i messing. Multiform laver klassiske og tidsløse køkkener, som tager udgangspunkt i dansk arkitektur og håndværk. Flere billeder af dette smukke køkken kan ses på instagram #multiformcopenhagen. Design Lene Halse Hornemann.

Multiform København
Grønningen 1
1270 København K
www.multiform.dk

 

Ramellågerne har en smal og slank ramme, der føjer en grafisk og raffineret enkelhed til designet – en væsentlig detalje, som stilmæssigt gør Atelier velegnet til både den klassiske og den helt moderne bolig.

KVÄNUM KØKKENER
HELLERUP
Strandvejen 145 / Hellerup
Telefon 33 32 22 88
info@kvanumkokken.dk

 

Copenhagen Project byder på håndplukkede organiske materialer, unikt design og en fornemmelse af luksus, som man kan se i showroomet på Gråbrødre Torv i private eksklusive omgivelser.

Kontakt Stephan Langtoft på mail: 
sl@copenhagen-project.com 
eller mobil 20 91 44 80 
for at få en fremvisning. 

Besøg NORDs bolig butikker her:

4 gennemførte trækøkkener

4 gennemførte trækøkkener

Køkkener i træ er en af tidens stærkeste tendenser, og i disse smukke statement-køkkener smelter træ-æstetik og funktionalitet perfekt sammen. Tilbage i 70’erne havde enhver husstand med respekt for sig selv et topmoderne køkken i fyrretræ med imiterede marmorbordplader og masser af orange som årtiets vigtigste farve. Træ er hot igen, og selvom 70’erne også er det, er det denne gang træ på alle mulige og mere friske måder end dengang.

læs mere
Eksklusive snedkerkøkkener fra CULINA

Eksklusive snedkerkøkkener fra CULINA

Vi har et lille værksted med dygtige møbelsnedkere, og en montør, der har været med, siden virksomheden slog rødder tilbage i 1990. Fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og ekspertise, en stor kærlighed til de kvalitetsmaterialer, vi arbejder med og en engageret lyst til at skabe en eksklusiv løsning, der gør netop din køkkendrøm til virkelighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X