Vælg en side

Sengekompagniet glæder sig til at præsentere deres nye unikke luksusbrand Colunex – som er håndproducerede senge og tilbehør – i butikkerne i Hillerød, Søborg og Frederiksberg.

Portugisiske Colunex har taget konsekvensen af, at vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen og producerer håndlavede senge af uhørt høj kvalitet og komfort. Samtidig kan man få sengen produceret præcis i den bredde, højde og længde, man ønsker – nærmest alt kan tilpasses.

– Bestiller du en seng efter dine ønskemål, modtager du en 3D illustration, så du har helt styr på, hvordan det endelige resultat og pris bliver, forklarer Senge-kompagniets direktør, Flemming Christensen.

Colunex dobbeltsenge kan købes fra 28.898 kr ekskl. hovedgærde og tilbehør. Tilføj deltajer efter eget ønske.

Dybt imponerende dedikation

Sengekompagniet har i flere år været dybt im-ponerede over den dedikation, Colunex lægger i hele produktionen ned til mindste detalje, og de står selv for alle trædele, fjedre og skumproduktion for at være sikre på kvalitet og levering.

Colunex er repræsenteret i de fleste større byer i Europa, bl.a. Harrods i London, som er kendt for kun at forhandle luksusbrands. Colunex leverer også til store hotelkæder i Europa og Mellemøsten. Alle steder er virksomheden kendt for sin høje kvalitet.

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.