Vælg en side

De kendte sovesofaer fra Innovation Living har længe manglet en Dansk brandstore. Nu åbnes der endelig for et samarbejde med Sengekompagniet, kaldet sovesofa cph.

Der er sovesofaer, og så er der sovesofaer fra Innovation Living, der rimer på dansk designarv i høj kvalitet. Siden 1971 har Innovation Living skabt multifunk-tionelle sovesofaer i et design, der klæder ethvert hjem med respekt for design og indretning. Grundet det store sortiment har det været svært at opleve de mange variationer af det kendte designbrands sove-sofaer i en fysisk butik. Dét har Sengekompagniet gjort noget ved.

Sengekompagniets Innovation Living Brandstore ligger i København.

Gå på opdagelse
Som en sværvægter blandt uafhængige sengebutikker er det oplagt, at Sengekompagniet står bag den flotte Innovation Living Brandstore, sovesofa cph, i København. Her kan du opleve et stort udbud af Innovation Living-sovesofaer. Og du kan gå på opdagelse i et univers af design, funktion og komfort med mange tekstil- og farvemuligheder. Der er klassikere lige fra Aslak og Duplexo til eksklusive Black Label-editions.
Med Black Label-edition har du mulighed for dit eget valg af tekstil. Dette giver et helt unikt look af et smukt dansk design, tilpasset af kunden selv.

Gå på opdagelse blandt sovesofaer af høj kvalitet.

Sengekompagniet

Dansk specialbutik med senge fra Tempur, Auping, Carpe Diem, Dunlopillo, Rye, Colunex og Matsson m.fl. og sovesofaer fra bl.a. Hovden, Innovation Living og Hestbæk. Fysiske butikker i Hillerød, Søborg, København V.

Innovation Living

Sovesofespecialist fra Randers. Grundlagt af Flemming Højfeldt i 1971 og med chefdesigner Per Weiss bag det ikoniske sovesofadesign.

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.