Vælg en side

Om Sirius

Sirius blev etableret i 1971 af CEO Stig Gerlach og i mere end 30 år, har vi produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassisk lysdesign.

Europas stærkeste sortiment
Gennem kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, har Sirius opnået status som Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning og innovative lys-installationer.

’Shining moments’
For Sirius er gennemført design altafgørende – alt fra æstetik til funktionalitet skal fungere ordentligt. Kernen i Sirus er at sikre en hyggelig atmosfære og kaste lys på livets gyldne øjeblikke eller ’shining moments’ som vi kalder dem.

Hele året rundt sørger vi i Sirius for, at mennesker verden over kan skabe en hyggelig atmosfære de glædes ved hver eneste dag – både inden- og udendørs.

Nordisk designtradition
Sirius produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition, der er kendetegnet ved minimalisme og god kvalitet.

Missionen
Vores mission er fortsat at bevare vores markedsposition, som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer og lysdesign i Europa.

Vores forhandlere
Sirius varer bliver i Danmark forhandlet i Kop&Kande, Imerco, Matas, Bahne, Lysmesteren og Silvan samt på sirius.dk.

Designhus med speciale i lys

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16

Telefon
Fredag:  9-15

Chat
Chatten har åben alle dage.

Følg os

Renseriet Jan Mikkelsen

error: Indhold er beskyttet.