NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Om Sirius

Sirius blev etableret i 1971 af CEO Stig Gerlach og i mere end 30 år, har vi produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassisk lysdesign.

Europas stærkeste sortiment
Gennem kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, har Sirius opnået status som Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning og innovative lys-installationer.

’Shining moments’
For Sirius er gennemført design altafgørende – alt fra æstetik til funktionalitet skal fungere ordentligt. Kernen i Sirus er at sikre en hyggelig atmosfære og kaste lys på livets gyldne øjeblikke eller ’shining moments’ som vi kalder dem.

Hele året rundt sørger vi i Sirius for, at mennesker verden over kan skabe en hyggelig atmosfære de glædes ved hver eneste dag – både inden- og udendørs.

Nordisk designtradition
Sirius produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition, der er kendetegnet ved minimalisme og god kvalitet.

Missionen
Vores mission er fortsat at bevare vores markedsposition, som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer og lysdesign i Europa.

Vores forhandlere
Sirius varer bliver i Danmark forhandlet i Kop&Kande, Imerco, Matas, Bahne, Lysmesteren og Silvan samt på sirius.dk.

Designhus med speciale i lys

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16

Telefon
Fredag:  9-15

Chat
Chatten har åben alle dage.

Følg os

Renseriet Jan Mikkelsen

NORDs Julemarked 2022

NORDs Julemarked 2022

For første gang kan du komme til et NORD-event som læser, og det bliver et gennemført julemarked inde og udenfor på Skovriderkroen. Det bliver lidt af brag, når NORD skyder sit første læserarrangement af stablen. Den får alt, hvad det kan trække af jul, god smag og overraskelser.

læs mere
Fra Vesterbro til Hambros Allé

Fra Vesterbro til Hambros Allé

Tidligt i livet satte iværksætter og direktør Stig Gerlach fra lysvirksomheden Sirius sig for at bryde med sin sociale arv. 
Når Stig Gerlach i dag ser ud over vandet – enten fra huset på Hambros Allé, hvor billederne er taget, eller fra sommerhuset i Tisvilde – så er det ofte med en særlig bog om en havmåge i tankerne.
– Hele den her fortælling om at trække sig fra flokken og flyve sin egne veje, men også lære andre måger at flyve, har fulgt mig fra jeg var ganske ung.
For klassikeren Jonathan Livingston Seagull af Richard Bach, som handler om en havmåge, der vil leve et frit og uafhængigt liv, er også historien om Stigs liv.
– For mig har det været viljen til at løsrive mig fra min sociale arv. At tjene penge og få succes og være et helt menneske, siger Stig, der ellers ikke plejer at kalde sig selv for mønsterbryder. Men det er selvfølgelig dét, han er.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X