Vælg en side

Carstens hjem er ikke bare ekstremt gennemført, men det er også en afspejling af, hvem han er og sætter højst her i livet. Vi har besøgt en unik bolig skabt af et lige så særligt menneske.

Når man træder ind i den engelsk klassiske villa fra 1937, er oplevelsen både kontrastfyldt og næsten blændende med de dybgrå vægge, sorte højglansdøre, marmor, messing og kæmpe spejle, så hallen synes endnu større end den er. En stil som fortsætter i Carstens 310 kvadratmeter store villa. Hver en flade, hver en afkrog, til møblerne og glassene, vi drikker Perrier af, er tænkt ind i en helt bestemt ramme. Hotel, italiensk og maskulint er husets rendyrkede DNA. Som en tsunami af gennemført luksus hotelstil. Man skal dog ikke lade sig narre: Carstens iøjefaldende hjem stikker dybere end dét at have en gennemført boligstil.

Carsten Madsen

Ret og pligt til at gøre sig umage

– Mit hjem er lige så meget et udtryk for mit livs rettesnor om at have en ret og en pligt til at gøre sig umage,siger Carsten, der er statsautoriseret revisor og kapitalpartner i et større revisions- og rådgivningshus. Det begyndte dog et helt andet sted, nemlig i Hvidovre, hvor Carsten voksede op som søn af en bornholmsk selvstændig håndværker. Selvom kårene var noget anderledes, så gennemsyrer barndomshjemmets værdier stadig Carstens liv. Flittighed, at gøre sig umage og ikke mindst farens perfektionisme slægter han i den grad på. Håndværker var dog ikke noget for Carsten, selvom han som ung faktisk ikke vidste, hvad han ville, andet end han var god til at regne.

Carsten Madsen

– Det var først, da jeg erfarede, at hvis jeg gjorde mig rigtig umage til mindste detalje og var vedholdende, altså, dét som jeg kalder at gå all in, så blev jeg også god til det, jeg lavede, siger Carsten, der er kendt for at være lige så ambitiøs på sine børns og kunders vegne som sine egne.

Sætter skibe i søen

Carsten viser os ind i stuen. Træ, lys, grå og mørke toner dominerer med elementer af marmor, guld, messing og glas. Befriet for nipsting og billeder. Kun et par blå Vanda orkidéer ligesom på Hotel D’Angleterre. En træskulptur fra Hotel Nimb tilfører hjemmet historie om østers og fiskere og skaber varm kontrast til de store indbyggede fladskærme ved stuens veloursofaer i to forskellige grå nuancer. De fleste af møblerne er fra det italienske highend designbrand Meridiani.

– Jeg vågnede op en morgen og så det hele for mig. Det hele skulle begynde forfra. Alt skulle ombygges, alt skulle ændres, alt kom ud.

Carsten Madsen
© Foto NORD Magasinet

Carsten købte sin villa og renoverede den samtidigt i 2000, og i året 2014 syntes han, det var på tide at gøre det igen. Til at starte med tog han afsæt i Hotel D’Angleterre, fordi det var et sted, han holdt af at overnatte med sin kæreste Jeanet. Han allierede sig med eksperter og venner. Gik i gang med at rive vægge ned, gøre lofterne højere og bestille møbler hjem. Undervejs i processen ville han og Jeanet overnatte på favorithotellet, men da det var booket, valgte de for første gang Hotel Nimb. Det eksklusive boutique-hotel så præcis sådan ud, som Carsten forestillede sig sit nye hjem, men måske ikke helt kunne få formidlet.

– Det var farverne og lyset. Højglansdørene, det varme træ og de eksklusive, men enkle møbler. Pludselig var sammenhængen der mellem drøm og virkelighed. 

Carsten Madsen

Hotel Nimbs chefindretningsekspert spillede herefter en stor rolle i rådgivning af farver, belysning, indretning, opbygning og indkøb. Og med alt skulle ud, mente Carsten alt: El, vinduer og vægge. Der skulle laves nye badeværelser og køkken, kælderen skulle ombygges osv.

– Jeg satte skibet i søen med alt, hvad det kunne trække, slår Carsten fast og går op til førstesalen. 

Skarp revisor med høj kvalitetssans

Vi går ind i Carstens soveværelse, som minder om et eksklusivt master bedroom. Det er selvfølgelig i tråd med resten af hjemmets DNA, men det overrasker også. Der er fx en seng med lædergærde og en sublim farveorden i det luksuriøse walk-in-closet med italienske tøjdesignere på hylderne og i skufferne.

– Det er helt bevidst. Alt skal hænge sammen, men hvert rum skal også være en oplevelse i sig selv.

Carsten Madsen

Carsten smiler selv så ulasteligt klædt i italiensk design. Der er ikke meget klassisk revisor over ham, men mere en international forretningsmand. Skarp og imødekommende på samme tid.

Glæden ved at give

Forvandlingen fra kælder til kvist tog to år. Men det stopper ikke her. Næste trin er at få sammenhæng med husets indre til det ydre. Lige nu er Carstens villa klassisk at se på, men snart vil der komme flere mørke elementer udenpå, en pool, ny terrasse, garage, planter og blomster. For hjemmets udseende og høje kvalitet er som alt andet i Carstens liv et led i den samme kæde af værdier og leveregler. Når han fx rådgiver et fashionbrand, så går han også op i virksomhedens kreativitet og menneskene bag.

– Med alderen er jeg blevet endnu mere optaget af at indleve mig i mine medmennesker og give. 

Carsten Madsen

I privatlivet kommer det også til udtryk i hans årlige cocktailfester for flere hundrede mennesker og altid med et tema. Fx marokkansk og italiensk med kameler, vandpiber, operasangere og natklub. For sådan er det med den lige så velklædte Carsten, som hans hjem er lækkert: Det er alt eller intet, men hvor glæden ved at give og skabe stemning og unikke rammer er belønningen.

FAKTA: Hvad?
Bolig i Nordsjælland totalombygget og nyindrettet i 2015-2016 med eksklusiv hotelstil som forbillede. Især Hotel Nimb og med hotel, italiensk og maskulint som den røde tråd. Tre etager. I kælderen også biograf, billard og vinkælder.

FAKTA: Hvem?
Carsten. Statsautoriseret revisor og kapitalpartner i et større revisions- og rådgivningshus. Ekspert i skat, finans, transaktioner og omstruktureringer med branchespeciale i ejendomme, mode, biler, underholdning, hoteller, restauranter og ejendomsmæglere. Far til 21-årige Josephine, som studerer HA(kom.) og 14-årige Alexander. Danner par med Jeanet, som har den 25-årige skuespillerdatter Josephine.

Besøg NORD’s Bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere
Eksotiske haver og romantisk  blomsterdesign

Eksotiske haver og romantisk blomsterdesign

Bliv inspireret af den internationale, anerkendte florist, havedesigner og gartner Dané Erwee, som skaber dristige blomsterkreationer og designer haver med stor skønhed. Sammen med sin partner, Chris Willemse, har Dané Erwee skabt en markant signaturstil i deres fælles virksomhed OKASIE. Blandt OKASIEs seneste projekter er havedesign til en lokal luksusejendom i Sydafrika, som også tilbyder eksklusive ophold.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.