Vælg en side

Bliv inspireret af den internationale, anerkendte florist,
havedesigner og gartner Dané Erwee, som skaber dristige blomsterkreationer og designer haver med stor skønhed.

Lange borde og bænke skaber stemning for luksusejendommens gæster. Her blomsterarrangementer med hortensiaer inspireret af den historiske britiske florist Constance Spry.

Sammen med sin partner, Chris Willemse, har Dané Erwee skabt en markant signaturstil i deres fælles virksomhed OKASIE. Blandt OKASIEs seneste projekter er havedesign til en lokal luksusejendom i Sydafrika, som også tilbyder eksklusive ophold. Udfordringen er at skabe et ultraromantisk og luksuriøst havedesign – og samtidig gøre det bæredygtigt ved hjælp af lokale rodplanter, fynbos-planter og græsser – i harmoni med ejendommens eksisterende frugttræer, der inkluderer blommer, kumquats og granatæbler.

Dané Erwees havedesign er et miks af romantisk engelsk havestil og eksotiske planter.

 

Havedesigneren foreslår et omfattende havedesign med en unik blanding af lokale arter. For eksempel siger Dané:
− Jeg har tænkt på hvid Klip Dagga, der blomstrer to gange om året, med de bløde, gule blomster fra prydhaveplanten Ochna serrulata. Eller måske en ’ramme’ af perikon, som vi fylder ud med andre indfødte planter.

 

Dané Erwee har skabt en eksotisk drivhusfølelse på luksusejendommens badeværelser. 

 

Nye visioner af skønhed
Både havedesign og blomsteropsatser handler om at skabe stemning, og Danés præferencer er afgjort det storladne og romantiske. Ejendommen lægger også rammer til mange bryllupper, og derfor udforsker den sydafrikanske havedesigner mulighederne for at skabe bede med stolte kavalerer, valmuer og tobaksplanter. Danés nævner i den forbindelse den engelske florist Constance Spry, som bl.a. har lagt navn til en overdådig lyserød buskrose. Danés er meget influeret af hendes grafiske ”stilk- og blomst-stil”: Blomsterkreationer og buketter, som viser alle de fysiske elementer af en plante, fra blomster til frø, blade og stængler. I øjeblikket er Dané særligt interesseret i dristige og usædvanlige blomster, lige fra de store hvide og lilla blomster af paradisfugl, til de delikate mærkelige, skal-lignende blomster af den populære fingerfilodendron. Kort sagt, uanset om han skaber en dristig blomsterdekoration eller designer en ny have, handler det om at ”finde de rigtige plantekombinationer”, siger Dané, for at skabe nye visioner af skønhed.

Eksotiske planter er til stede overalt i haven til luksusejendommen Johannesdal 1207, som tilbyder eksklusive gæsteophold, og som den anerkendte havedesigner Dané Erwee har fået frit spil med. Aralie, gummifigen, orkideer i kombination med græsser.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.