Vælg en side

Velkommen til HTH

Hos HTH har vi stor fokus på, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele køkkenkøbet. HTH’s Køkkeneksperter er derfor uddannede specialister, som er dygtige rådgivere og kreative designere af smukke funktionelle køkkener. De er uddannet på HTH’s eget velestimerede køkkenakademi, hvor de løbende bliver holdt “up-to-date” med de nyeste indretningstrends og produktnyheder. På et designmøde, kan du snakke med en køkkenekspert om, hvordan du rent praktisk kan virkeliggøre din køkkendrøm og sikre, at du får en løsning, der matcher dine planer og forventninger.

Tænk dine ønsker igennem, så får du det bedste resultat
De fleste mennesker køber kun køkken få gange i deres liv. Det er en stor investering, og derfor skal resultatet også være bedst muligt. HTH’s Køkkeneksperter tager udgangspunkt i de behov og ting, som betyder noget for dig, der hvor du er i dit liv. Sådan sikrer vi, at du får dit drømmekøkken. Vi har lavet en inspirations- og huskeliste, som hjælper dig med at få det hele med, når du skal snakke med Køkkeneksperten.

Få et designforslag som du kan tage udgangspunkt i
Dit nye køkken skal være familiens vigtigste rum mange år ud i fremtiden. I designprocessen kan det være en stor hjælp at have noget visuelt, som man kan tage udgangspunkt i.
Med HTH 24 timers designservice, kan du få tegnet dit nye køkken og få en visualiering af din køkkendrøm indenfor 24 timer.
Efter du har modtaget en tegning, vil du blive kontaktet af din lokale HTH-butik og du vil få mulighed for at booke et designmøde.

Køkken
Bad
Garderobe
Hvidevarer
GO-Sortment

Åbningstider

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Følg os

HTH LGS. YNGBY

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.