Vælg en side

Flot brændeholder

Skulpturel og rummelig opbevaring af brænde, som er let at flytte rundt på. Velegnet til både indendørs og udendørs opbevaring.
Mål: Ø 52 cm x D 19 cm.
Eva Solo Fireglobe
699 kr.

Hello, Miss Holly!

Miss Holly er svensk design, når det er bedst. Designet og produceret med respekt for fortiden og med det lille twist, der gør stolen nutidig.
Stolalb. Miss Holly stol i olieret eg. Mål: L 54 x B 62 x H 85 cm.
fra 7.441 kr.

Inspireret af månen: Luna fra Occhio

Luna er sensuel og mystisk og forvandler et rum til et sted med skønhed og lys. Den revolutionerende Occhio ‘fireball’ lyskilde svæver næsten magisk i den delvist spejlede glaskugle.
Luna, occhio.com
7.400 kr.

Ikonisk serveringsbord

Et ikonisk serveringsbord, der helt sikkert vil stjæle rampelyset i stuen eller spisestuen. Bloody Mary blev designet i 2019 af Giuseppe Casarosa for Ceccotti Collezioni.
Bloody Mary
68.438 kr

Flowerpot VP9 er en ledningsfri bordlampe

Du kan tage den med dig rundt i huset eller ud i haven, hvor der ikke lige er en stikkontakt. Den fås i mange flotte farver, har tre lysstyrker og oplades nemt via et USB-stik.
Fåes hos Brdr. Friis Møbler, brdr-friis.dk
1.295 kr.

Efterårsnyhederne er kommet

Oplev de nye spændende stofuniverser og gør dit hjem klart til indendørssæsonen med stoffer fra Møbelpolstreren i Charlottenlund.
Møbelpolstreren Heider & Raagaard.

Besøg NORDs boligbutikker her:

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.