Vælg en side

Vinden rusker, og den mørke og kolde tid er over os. Man får lyst til at tænde stearinlys, finde en varm plaid frem og hygge i stuen.

Vi har et stort udvalg i puder, plaider, gulvtæpper, gardinstoffer m.m., der kan skabe hygge og lune i hjemmet, og hvis der er andet du mangler, hjælper vi gerne med din indretning. Du er velkommen i vores showroom på Bernstorffsvej til et gratis kaffemøde.

Puder kan forny din sofa og friske op i indretningen på magisk vis. Vi har puder i hør, velour, silke, boucle og uld. Ensfarvede. blomstrede, mønstrede, og mange med smukke detaljer.
Fra 490 kr.


Kom og se vores skønne, lune og bløde plaider i flotte farver, mønstre og lækre kvaliteter. En perfekt julegaveide, der varmer i en kold tid.
Fra 1.055 kr.


Vi har store og små sofaer, lænestole, puffer, sovesofaer m.m. Vælg imellem vores mange stofkvaliteter, farver og mønstre og få lige det, der passer til dig og dit hjem.
Fra 19.870 kr.

 

Nanett Taarup Nielsson

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger håndplukket interiør og design fra hele verden. Her kan du finde eksklusive designere, nøje udvalgt vintage og unika accessories. Nanett og team rådgiver om indretning med møbler, gardiner, maling, tapeter m.m.

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.