Vælg en side

Ikea-hack dit køkken

Er pengepungen ikke lige til det 100 % håndlavede, så skulle du måske hoppe på den prisbevidste udgave af tidens sejeste designerkøkkener fra &SHUFL. Det første danske designerbrand der fandt på at lave snedkerkøkkener med Ikea-indmad. Fx disse to arkitekttegnede linoleumskøkkener med det personlige farvevalg burgundy og powder og smokey blue med greb i messing.

Vi vil have personlige køkkener i anderledes farver og med bæredygtige materialer. Få inspiration fra nogle af tidens toneangivende designere her.

Det bæredygtige snedkerkøkken

Der er en klar tendens til at vende ryggen til brug-og-smid-væk-kulturen og vælge de holdbare løsninger. Multiform, der siden 1982 har skabt smukke, snedkerkøkkener, er ude med flere smukke bud på snedkerkøkkener, i ægte, levende materialer, som fx kombinationer af træ, natursten og messing eller stål. Her klassisk tidløshed med køkkenø i røget eg fra den prisbelønnede Form 45 design. Pris på forespørgsel.

Rustikt og feminint

Dæk op med grønne, rustikke planter og brød, som både pynter og smager godt, som på dette smukke forårs- og sommerbord fra Lene Bjerre. Tallerkner og skåle er fra den nye naturinspirerede serie Amera. 49,95-199,95 kr. De flotte røgfarvede glas er fra den nye serie Victorinne og kan gå i opvaskemaskinen. 59,95-79,95 kr.

Grib stilen

Håndsnedkererede træskuffer, fx i ahorntræ fra Multiform med svalehalezinkede samlinger, skal selvfølgelig have gennemtænkt indhold. Gå på jagt efter genbrugsknive, skeer og gafler, gerne i naturlige materialer som ben.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.