Vælg en side

Ikea-hack dit køkken

Er pengepungen ikke lige til det 100 % håndlavede, så skulle du måske hoppe på den prisbevidste udgave af tidens sejeste designerkøkkener fra &SHUFL. Det første danske designerbrand der fandt på at lave snedkerkøkkener med Ikea-indmad. Fx disse to arkitekttegnede linoleumskøkkener med det personlige farvevalg burgundy og powder og smokey blue med greb i messing.

Vi vil have personlige køkkener i anderledes farver og med bæredygtige materialer. Få inspiration fra nogle af tidens toneangivende designere her.

Det bæredygtige snedkerkøkken

Der er en klar tendens til at vende ryggen til brug-og-smid-væk-kulturen og vælge de holdbare løsninger. Multiform, der siden 1982 har skabt smukke, snedkerkøkkener, er ude med flere smukke bud på snedkerkøkkener, i ægte, levende materialer, som fx kombinationer af træ, natursten og messing eller stål. Her klassisk tidløshed med køkkenø i røget eg fra den prisbelønnede Form 45 design. Pris på forespørgsel.

Rustikt og feminint

Dæk op med grønne, rustikke planter og brød, som både pynter og smager godt, som på dette smukke forårs- og sommerbord fra Lene Bjerre. Tallerkner og skåle er fra den nye naturinspirerede serie Amera. 49,95-199,95 kr. De flotte røgfarvede glas er fra den nye serie Victorinne og kan gå i opvaskemaskinen. 59,95-79,95 kr.

Grib stilen

Håndsnedkererede træskuffer, fx i ahorntræ fra Multiform med svalehalezinkede samlinger, skal selvfølgelig have gennemtænkt indhold. Gå på jagt efter genbrugsknive, skeer og gafler, gerne i naturlige materialer som ben.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Bolignyheder

Bolignyheder

Sjove lampeskærme kan købes lokalt: Hellerup Elektrikeren samarbejder med KS lampeskærme, som er Danmarks største skæm leverandør. Det betyder, at du har mulighed for at finde den skærm, der perfekt erstatter den nuværende. Er din lampe med tilhørende skærm specialdesignet, og har vi ikke skærmen der 100% lever op til dit ønske med hensyn til farve, stofvalg eller facon, sender vi din nuværende skærm til KS Lampe­skærme som forarbejder din nye skærm. KS laver skærme efter netop dit ønske. Vi kan ligeledes sørge for at få din skærm ombetrukket med eget stof eller fremstille en helt ny skærm efter mål du ønsker. Priser fra 349 kr. Fås hos Hellerup Elektrikeren på Bernstorffsvej.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Masser af nyheder bla. den nye kollektion AW21 handler om komfort. Fokus er, at få de rum, vi bor i til at føles som hjemme. Denne sæson byder vi velkommen til de organiske former og jordinspirerede elementer, der gør vores personlige rum indbydende og attraktive at bo i. Vi håber, du vil nyde vores nye kollektion. nordal.eu

læs mere

error: Content is protected !!
X