Vælg en side

Grønne tips til badeværelset

Planter hører sig til på et badeværelse, også selvom der ikke er vinduer. Udover orkideen, som de fleste placerer i stuen, men altså også egner sig til badeværelsets fugtige mørke, så prøv også med grønne planter som væddeløber, husløg og bregnen af arten fugleredebregne.
Luft ud, gør rent, mal i lyse forårsnuancer eller lav helt om. Badeværelset kalder på fornyelse med små, enkle detaljer eller den store makeover som hotellernes luksusbadeværelser. Bliv inspireret her!

Feminint design til sæben
Nogle gange skal der bare en ny sæbedispenser til. Lene Bjerres Portia dispenser i fashionabelt modelook er sagen netop nu. Er 16 cm høje og koster 349,95 kr.

Grib stilen
Hvidt badeværelse inspireret af strand og blomster. Især rigtig flot til de små badeværelser, fordi det gør rummet større. Her i en fin og feminin udgave fra Lene Bjerres forårs- og sommerkollektion.

Bad som på luksushotellet
Axor står bag de disse smukke løsninger til et luksushotel i Milano. Armaturer i farven børstet guld, som har en særlig holdbar PVC-overflade. Det kan også blive dit.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Bolignyheder

Bolignyheder

Sjove lampeskærme kan købes lokalt: Hellerup Elektrikeren samarbejder med KS lampeskærme, som er Danmarks største skæm leverandør. Det betyder, at du har mulighed for at finde den skærm, der perfekt erstatter den nuværende. Er din lampe med tilhørende skærm specialdesignet, og har vi ikke skærmen der 100% lever op til dit ønske med hensyn til farve, stofvalg eller facon, sender vi din nuværende skærm til KS Lampe­skærme som forarbejder din nye skærm. KS laver skærme efter netop dit ønske. Vi kan ligeledes sørge for at få din skærm ombetrukket med eget stof eller fremstille en helt ny skærm efter mål du ønsker. Priser fra 349 kr. Fås hos Hellerup Elektrikeren på Bernstorffsvej.

læs mere
Skønne nyheder til badeværelset

Skønne nyheder til badeværelset

Gør badeværelset til en personlig oplevelse med udvalgte produkter og smukt design. Gå all-in med ny teknologi eller benyt dig af få, men effektfulde virkemidler, til en skøn badeværelsesoplevelse.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Masser af nyheder bla. den nye kollektion AW21 handler om komfort. Fokus er, at få de rum, vi bor i til at føles som hjemme. Denne sæson byder vi velkommen til de organiske former og jordinspirerede elementer, der gør vores personlige rum indbydende og attraktive at bo i. Vi håber, du vil nyde vores nye kollektion. nordal.eu

læs mere

error: Content is protected !!
X