Vælg en side

Grønne tips til badeværelset

Planter hører sig til på et badeværelse, også selvom der ikke er vinduer. Udover orkideen, som de fleste placerer i stuen, men altså også egner sig til badeværelsets fugtige mørke, så prøv også med grønne planter som væddeløber, husløg og bregnen af arten fugleredebregne.
Luft ud, gør rent, mal i lyse forårsnuancer eller lav helt om. Badeværelset kalder på fornyelse med små, enkle detaljer eller den store makeover som hotellernes luksusbadeværelser. Bliv inspireret her!

Feminint design til sæben
Nogle gange skal der bare en ny sæbedispenser til. Lene Bjerres Portia dispenser i fashionabelt modelook er sagen netop nu. Er 16 cm høje og koster 349,95 kr.

Grib stilen
Hvidt badeværelse inspireret af strand og blomster. Især rigtig flot til de små badeværelser, fordi det gør rummet større. Her i en fin og feminin udgave fra Lene Bjerres forårs- og sommerkollektion.

Bad som på luksushotellet
Axor står bag de disse smukke løsninger til et luksushotel i Milano. Armaturer i farven børstet guld, som har en særlig holdbar PVC-overflade. Det kan også blive dit.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.