Vælg en side

Der er meget at fejre på Fredensvej når butikken kan holde 5 års fødselsdag i oktober. Både at mange sjove og udfordrende opgaver er blevet udført, men også at en lærling er blevet udlært på fornemmeste vis.

Fia tog et flot 12-tal og bronzemedalje med hjem fra sit sidste skoleophold i Jylland.
– Jeg er så stolt og glad over, at de gamle polstertraditioner stadig lever og er givet videre til den næste generation. Hun har vist, at der stadig er plads til individuel kvalitetshåndværk i 2022, hvor mange fabrikker i udlandet har overtaget produktionen af de mange møbler, vi har i hjemmet, siger indehaveren Anja Kragelund Heider.


Fias svendestol anno 2022, opbygget med traditionelle polstermaterialer og fjedre i sædet. Stoffet kommer fra Mulberry.

Priserne kan selvfølgelig ikke altid konkurrere med fabrikkerne, til gengæld er det det individuelle og personlige, der nærmest kan skabe et “kunstværk” til hjemmet.

Den lille butik på Fredensvej tilbyder det hele inden for ompolstring. Om det er møbler af ældre dato eller de moderne. Også hynder på specialmål kan fremstilles i både stof og læder.
– De sidste 5 år har budt på et hav af forskellige opgaver. Vi har sammenarbejdet med en del arkitekter, institutioner og vores dejlige private kunder og skabt nogle gode og inspirerende omgivelser for vores hverdagsliv.

Om opgaven er mere traditionel og simpel eller udfordrende skør, så er vi klar på det hele og udfører arbejdet med lige meget begejstring.


Make over af stol før / efter

 

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.