Vælg en side

Er du klar til det skønne udeliv? Opdater, dit udendørsrum i foråret, så du er helt klar til sommeren med vores fantastiske indretningsnyheder.

Skabt til både inde- og udelivet og udvalgt, fordi det egner sig til terrassen og haven. Puder, plaider og tæpper. Hvert design er så funktionelt, som det er smukt.

ZenOut hvide havestole med Designers Guild betræk, eks.vis Delray Outdoor stof. Pr. stk. fra 4.485 kr.

SHELL BAY OUTDOOR NATURAL CUSHION, Printed Sea Shells. 45×45 cm 550 kr. DELRAY OUTDOOR NATURAL CUSHION Geometric Natural Jacquard. 45×45 cm 620 kr. BOUGIVAL OUTDOOR ZINC CUSHION Printed Geometric. 45×45 cm 550 kr. TULSI OUTDOOR SAGE CUSHION Floral Neutral. 45×45 cm 550 kr. ZenOut liggestole i teaktræ med Designers Guild betræk 1.035 kr.

ZenOut hvid lounge stol fra 4.185 kr. Opsyet gardin i Designers Guild Bellavista Ombré stof 838 kr. pr. m.

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

De kendte sovesofaer fra Innovation Living har længe manglet en Dansk brandstore. Nu åbnes der endelig for et samarbejde med Sengekompagniet, kaldet sovesofa cph. Der er sovesofaer, og så er der sovesofaer fra Innovation Living, der rimer på dansk designarv i høj kvalitet. Siden 1971 har Innovation Living skabt multifunk-tionelle sovesofaer i et design, der klæder ethvert hjem med respekt for design og indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.