Vælg en side

Byens Fliser & Sanitet har et eksklusivt udvalg af møbler og accessories til badeværelset og har netop indgået et nyt spændende samarbejde med eksklusive Inbani.

Grate Collection og Prime hedder de smukke kollektioner med møbler og tilbehør til badeværelset, som du ser her på siderne, og som du også kan opleve og sanse hos Byens Fliser & Sanitet. Der er i den grad tale om internationalt design i særklasse fra Inbani, som er en ung, men særdeles stærk snedker- og designvirksomhed fra Spanien, som nu fås i Hellerup. Alt er håndlavet, og designet er skabt i samarbejde med et af Danmarks mest anerkendte brands inden for innovativt design: Norm Arkitekter.


Inbani Grate møbel på stel her i pietra grey marmor.

Tidløs skønhed skaber ro i badeværelset
Savner du ro og skønhed i badeværelset, så lad dig inspirere af møblerne fra Grate Collection. Der er noget beroligende og elegant over gentagelser og den fortsatte kontrast mellem lys og skygge. Den lineære rytme har altid været et stærkt greb i historisk design og klassisk arkitektur, så ved at implementere disse klassiske elementer i møbel-design har Norm Arkitekter og Inbani formået at genskabe følelsen i badeværelsets mindre skala. Prime, som er en serie af sanitet – de smukkeste håndvaske – kan bestilles i 60 forskellige farver i solidsurface (særdeles slidstærkt forarbejdet unikt materiale) samt marmor. Kom ind i forretningen og oplev de dansk-spanske cutting edge-designnyheder, og få hjælp af det dygtige team med deres mangeårige og dybdegående design- og indretningserfaring.


Inbani Prime fritstående badekar med sin skulpturelle form er designet af Norm Arkitekter.


Grate vask på stander fra Inbani – designet af Norm Arkitekter Nylanceret på Milano designmesse i år.


Direktør og indehaver Stine Overgaard og design- og indretningskonsulent Martin Christensen.

 

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.