Vælg en side

Helt nyt tæppe fra Designers Guild i flotte nuancer. Str. 200×300 cm. 27.500 kr.

ZenOut er et indretningsfirma, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Hos os får du en meget personlig rådgivning vedr. dit hjem og indretning, som skal afspejle dig og din familie.

 

Christian Lacroix puder. Sæsonens mest kunstneriske og farverige puder. Fra 975 – 1.300 kr.

 

Du skal kunne føle en form for ro og mærke din og familiens sjæl i boligen, og den skal kunne rumme både venner, familie og dyr. Kom forbi og bliv inspireret af alle de nye spændende varer i vores Forårs- og Sommerkollektioner. Her har vi koncentreret os om at vise flotte forårsnuancer, men vi har naturligvis alle regnbuens farver og kan hjælpe dig med at sætte det hele sammen, så det passer smukt til dig og dit hjem.


William Yeoward gardiner. Smukt stof ffra William Yeoward som bl.a. kan bruges til gardiner, puder og sengetæppe. Det kommer i 3 flotte farvekombinationer. Pr. meter 1.025 kr.

 

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger lækkert interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter og meget mere.

 

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.