Vælg en side

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

Få smuk efterårsnatur ind ad døren, omdan et hjørne til Paris eller skab rå og eksklusiv stemning med smukke teksturer. Bare nogle af de få eksempler på unikke tapeter, som vi viser her, og som udgør en lille del af Photowalls kæmpestore sortiment af tapeter, du selv kan sætte op. Håndplukkede, unikke tapeter, som gør det nemt at ændre følelsen i et rum. På børneværelset, i kontoret, i et soveværelse, på et hotel, i et køkken, badeværelset eller entreen. Der er tusindvis af forskellige inspirerende stilarter, farver, fotos og tapetmotiver – bl.a. farverige tapeter fra Iwa Herdensjö, grafiske motiver fra By May, børnetapeter Acne JR og naturmotiver fra Scandinavian Surface.


Få naturen ind i stuen med de smukke tapeter

Nemt at sætte op
Tapeterne kan tilpasses, og Photowall har en smart tapetvælger, som hjælper dig igennem mulighederne. Tapeterne findes i to forskellige materialer: standard og førsteklasses. Begge materialer er i høj kvalitet, og er trykt på et formstabilt og slidstærkt ikke-vævet materiale. Når man har kigget færdigt og valgt – og den proces er nok den ’sværeste’ – så får man tapetet inkl. tapetlim og udførlig guide til ophængning, inden for 1-2 dage. Fragten er gratis, og der er 30 dages returret. Photowall har også et imponerende udvalg af billeder og plakater.

Vejledende pris fra 274 kr. pr m2

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

Sengekompagniet bag ny Innovation Living Brandstore

De kendte sovesofaer fra Innovation Living har længe manglet en Dansk brandstore. Nu åbnes der endelig for et samarbejde med Sengekompagniet, kaldet sovesofa cph. Der er sovesofaer, og så er der sovesofaer fra Innovation Living, der rimer på dansk designarv i høj kvalitet. Siden 1971 har Innovation Living skabt multifunk-tionelle sovesofaer i et design, der klæder ethvert hjem med respekt for design og indretning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.