Vælg en side

Få et bud på tidens boligtrends og ideer til 2021

Vi er et indretningsfirma med showroom på Bernstorffsvej 66 i Hellerup. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og kan tilbyde en personlig rådgivning til indretning af dit hjem, så det afspejler dig og din familie.
Lige nu nyder vi det spirende sommervejr og har derfor spændende tæpper, havemøbler, og outdoor puder i vores fantastiske outdoor-stoffer.
Kom og bliv inspireret, og forny terassen, havestuen eller orangeriet.

Indoor/Outdoor puder fra Designers Guild. Her er et lille udpluk af de mange puder vi har i flotte farver, mønstre og forskellige størrelser. Fra 690 kr. / stk.

Indoor/Outdoor løbere & tæpper fra Designers Guild. Perfekt til havestuen, terassen eller orangeriet. F.eks. som vist her Pompano Cobalt, som fås i flere størrelser. Fra 1.610 kr.

Besøg NORDs boligbutikker her

God søvn starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Michael Kramer fra Hästens: Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X