Vælg en side

Køkkenbranchens mest erfarne specialister står klar med rådgivning af drømmekøkkener, totalløsninger og luksuriøs indretning i Multiforms highend flagshipstore på Grønningen i hjertet af København.

Multiforms prisvindende køkkendesign er selvfølgelig hjertet i den 300 kvadratmeter topeksklusive flagshipstore, men det er også her, du får rådgivning om totalindretning i lys, lamper, gulve, tæpper, gardiner, væg farver, badeværelser, garderober og møbler. Multiform Flagshipstore skiller sig ud ved at tilbyde hele indretningsrådgivningen, og er omsætningsmæssigt den største i verden. Bag står de 5 indretningsarkitekter Lene Halse Hornemann, Kirsten Krøjer, Lotte Stæhr, Jackie Bertelsen og Pernille Clausen. De har lavet mere end 500 køkkener i hele verden, og tilsammen har de mere end 100 års erfaring i boligindretning.


Marmor med book match og marmor vask, armaturer i platin mat.

Lyse træsorter, marmor og stål
Multiform Flagshipstore er indbegrebet af dansk kvalitet, det ypperste snedkerhåndværk og internationale tendenser. Netop hjemvendt fra designmessen i Milano fortæller Lene Halse Hornemann begejstret om de nyeste køkkentendenser, der går i retning af lyse træsorter med overflader af granit, kvartsit og marmor, og en spændende trend med metaller, især stål. Et lysere og mere organisk udtryk, end vi længe har set. Det hele vil du kunne finde i Multiform Flagshipstore.

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.