Vælg en side

Hos Nordic Dream sælger man ikke bare senge, men gør en forskel for den verden, vi lever i. Bliv klogere på Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler, som planter træer og hjælper børn i hele verden.

Vi kunne sagtens fortælle historien om Nordic Dream’s fantastiske senge. Den unge, jyske sengeproducent, som på kort tid, sælger senge som varmt brød på nettet. For man sover godt i en Nordic Dream luksusseng. Men det gør vi ikke, for Nordic Dream, der trods navnet, er et 100 procent ´Made in Denmark-kvalitetsprodukt`, vil hellere fokusere på de værdier, de som sengespecialist bygger på.

 Hvordan køber man en seng online? Du har 100 dage til at sikre dig, at du sover godt i din nye Nordic Dream-seng. I perioden kan du gratis ombytte din madras, samt få hentet sengen og/eller få alle pengene retur.

Danske håndværktraditioner i Thy

Lad os begynde i Nordvestjylland. I en tid hvor mange outsourcer deres produktion til udlandet – læs billigere arbejdskraft – har Nordic Dream valgt at blive i Danmark. Boksmadrasser, kontinental-senge, elevationssenge, sovesofaer og topmadrasser, produceres efter høje standarder på en dansk sengefabrik i Thy. Nordic Dream sætter en ære i at holde fast på de danske håndværktraditioner og bevare produktionen på danske hænder.

Sov godt og plant et træ

Hvad så med alle de træer, der går til de smukke sengerammer og fleksible senge-bunde, der gør, vi ligger blødt og godt? For hver ny seng, planter Nordic Dream et træ. Især når man er inspireret af naturen – alle sengene er opkaldt efter navne i den nordiske mytologi – skal man også give noget tilbage til naturen. Man samarbejder med Growing Trees Network Foundation, som er et dansk projekt, hvor man etablerer nye skove, kaldet Folkeskove.

Nordic Dream planter træer og udøver velgørenhed.

Skaber positive aftryk

Nordic Dream er også engageret i nødhjælp og donationer. Danske institutioner får jævnligt for-æret overskudssenge- og madrasser, som gøres klar til at børn kan lege og finde hvile i dem.

Alt fra daginstitutioner til kvindehjem nyder godt af donationerne. Når du køber en seng hos Nordic Dream, støtter du også et børnehjem i Tanzania. Nordic Dream er nemlig hovedsponsor for danske Sanne Pedersens afrikanske børnehjem. Bag alle disse initiativer er grundtanken, at man som virksomhed ikke bare tjener penge, men skaber positive aftryk i samspil med det, man producerer.

Besøg NORDs boligbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.