Vælg en side

Se hvordan en ældre lænestol bliver moderne og personlig hos Møbelpolstreren Heider & Raagaard, som også har udvidet staben med nye dygtige fagfolk. 

I en tid med fokus på bæredygtighed, genbrug og autenticitet, er det helt oplagt at få ompolstret sine møbler, arvestykkerne og designklenodierne. Selv et enkelt møbel i nye klæder kan skabe stor forandring. Lige fra den provokerende makeover til det stilrene og sikre. Se bare på lænestolen, som i hænderne på Anja Heider – laugmester og indehaver af Møbelpolstreren Heider & Raagaard på Fredensvej – fuldstændig har ændret udseende.

Hjemmets nye kunstværk

– Stolen er et mix og match mellem det overraskende og klassiske. Stoffet, som er fra Danish Art Weaving, er slidstærkt, men stadig sjovt. Bagsiden er et andet stof, og stolen har også været forbi snedkeren for at fuldende makeoveren. På en måde blev stolen et helt kunstværk i sig selv, oplagt til at stå et særligt sted i hjemmet, lyder det begejstret fra Anja Heider, der har susende travlt i butikken og værkstedet, da mange har fået øjnene op for, hvad en møbelpolstring kan gøre af forskel for hjemmets indretning. Anja Heider, der også er designuddannet, sætter design og kvalitet højt, og kan tilbyde markedets lækreste kvaliteter og nye designs med stoffer fra Kvadrat, Romo, Jab, Nobilis, Osborne & Little, Houles, Sanderson, Jane Churchill, Sahco m.fl. Og har Møbelpolstreren det ikke, så skaffer de det hjem.

Flamingoer og blomster, kombineret i en skøn velour, udført med overraskende detajler.

Dygtigt trekløver

At det går godt hos møbelpolstreren, betyder også, at Anja Heider har udvidet med lærlingen Fia og svenden Kim, valgt ud fra deres forskellige kompetencer, der sammen med Anjas udgør et suverænt nyt trekløver: – Fia er virkelig dygtig med forståelse for detaljer og respekt for håndværket. Hun er super sej og har masser af gåpåmod. Kim er med sin industrielle baggrund et godt supplement, da han er bomstærk på skum og moderne møbler.  – Sammen med min passion inden for det gamle traditionelle håndværk, kan vi tilbyde rigtig meget og meget forskelligt, lyder det fra møbelpolstreren, som er i fuld gang med skabe nyt liv til gamle møbler efter fagets høje og oprindelige standarder.  

 

Sofa ombetrukket med lækkert velourstof fra Jane Churchhill.

 

Gamle håndværksdyder og nyt design møder hinanden hos Møbelpolstreren. 

Besøg NORDs Bolig butikker her

Årets første bolignyheder

Årets første bolignyheder

Forny yndlingslænestol: Lammeskind er stadig en del af boligtrenden lige nu. Opdatér dit yndlingsmøbel med tidens eksklusive look. Møbelpolstreren Heider & Raagaard. Handvärk Piano Bench: Piano Bench fra Handvärk er designet af Emil Thorup. Bænken produceres i Danmark med materialer og håndværk af højeste kvalitet.
Den er beklædt med anilinlæder, der er en åben hud, der ’lever’ og vil give patina med tiden. Den er monteret på stel i pulverlakeret stål. Materialer: Pulverlakeret stål, skum, fjer og anilinlæder. B80 x D42 x H47 cm. Fra CasaCasino, Jægersborg Allé 7, Charlottenlund, 9.280 kr.

læs mere
Bolignyheder

Bolignyheder

Sjove lampeskærme kan købes lokalt: Hellerup Elektrikeren samarbejder med KS lampeskærme, som er Danmarks største skæm leverandør. Det betyder, at du har mulighed for at finde den skærm, der perfekt erstatter den nuværende. Er din lampe med tilhørende skærm specialdesignet, og har vi ikke skærmen der 100% lever op til dit ønske med hensyn til farve, stofvalg eller facon, sender vi din nuværende skærm til KS Lampe­skærme som forarbejder din nye skærm. KS laver skærme efter netop dit ønske. Vi kan ligeledes sørge for at få din skærm ombetrukket med eget stof eller fremstille en helt ny skærm efter mål du ønsker. Priser fra 349 kr. Fås hos Hellerup Elektrikeren på Bernstorffsvej.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X