Vælg en side

Få ZenOuts bud på tidens boligtrends, og ideer til foråret

Hos ZenOut er vi stolte af at give dig ethvert element, du har brug for, når du skal finde din egen perfekte stil – vælg blandt de tusinder af forskellige stoffer, tapeter, malinger og tæpper, puder og plaider, møbler og opdag alt hvad du har brug for til dit drømmehjem. Besøg os i ZenOut.
Denne måned bliver ZenOut omdannet med forårets kollektioner og farver. Samtidig med at vi holder UDSALG med ekstreme tilbud på møbler, tæpper, puder, stoffer og meget mere.


ZenOut sofa 3 pers Sofa Lg 220x Dy 105 cm (95) cm (SD 58 cm) i Easy Clean Skye Nutmeg 39.090 kr. Kvadratisk ZenOut Puf/ Bord i 100×100 hj 45 cm i William Yeoward stof. 12.990 kr. Puder fra 695 kr. Spejl sofa borde fra 4.900 kr. Gulvtæppe Alphonse Moss Standard Rug – 160×260 cm 13.245 kr.

 


Nanett Taarup Nielsson
er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere.

Besøg NORDs bolig butikker her:

God søvn starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Michael Kramer fra Hästens: Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X