Vælg en side

Levende ild skaber stemning

Helios Firebowl fra Skagerak er en kombination af klassisk bålfad og grill. Tag den med på stranden eller sæt den på terrassen. Nyd flammernes dansen en lun aften med et godt glas rødvin. Vejledende pris er 2.495 kr.

 

Foråret er havetid, også selvom jord under neglene ikke lige er dig. For uanset om du er entusiastisk havejer eller bare elsker din terrasse, kalder forårets lyse timer på udendørsliv og selvforkælelse.

 

Slap helt af

Sæt en lækker hængestol op og nyd livet. Rives hængestol er et skønt og rustikt bud på en hængestol med slidstærke, grå hynder. Den måler 80 cm i bredden,
45 cm i højden og er 68 cm lang. Set hos Ellos til 2.299 kr.

 

Uhøjtidelige pasteller og farver

Lad dig inspirere af den legende stil, her levendegjort hos den danske design- og interiørvirksomhed Rice, som ikke er bange for godt design i stærke farver. Foldbar bomuldsmadras med print af roser på en pastelgrøn baggrund er blevet til en lille drinkoase. Vejledende pris 699 kr.

 

Lys haven op

Tænk kreativt, når du skal have lys i haven eller terrassen. Disse smukke runde, have-lamper, skaber stemning. De har en flot facon og spreder lys i skiftende farver, eller alternativt fast skær i valgfri farve eller hvidt. Twilight Rund belysning set hos Ellos til 949 kr.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.