Vælg en side

Selfdesign skaber organisk og personligt ståldesign til hjemmet i tæt samarbejde med dig som kunde.

Stål, tænker du måske, men se hvor smukt, det kan gøres, når det kommer fra danske Selfdesign. Køkkenøen med sine rundede former er alt andet end koldt og klinisk. Det er organisk, varmt, elegant og frem for alt super eksklusivt. Det er Mikkel Borregaard Hansen, som står bag Selfdesign. Efter mange år som smed, bl.a. med stålindretning til medicinal- og fødevare-industrien, skabte han Selfdesign som reaktion mod standardmål og boligindretning uden sjæl.

Et Selfdesign-stålbord i organiske former.

Hylder til stuen eller entré.

Få dit drømmemøbel i holdbart rustfrit stål

Mikkel og hans hold af dygtige smede og designere vil have os til at indrette os med personlighed og det gode, stolte håndværk i centrum. Selfdesign skaber alt fra store køkkenprojekter, reoler og til hylder og borde til både private og virksomheder. Selfdesign har flere smukke designs, men ens for alle er, at du som kunde bestemmer alle mål. De løser også specialopgaver og er med deres mange års erfaring i stål den gyldne vej fra dine idéer til det færdige produkt. Selfdesign hjælper også med opmåling og opsætning. Alt sammen for at give dig en komplet og tryg oplevelse.

Hylde i rustfrit bæredygtigt stål.

_______________________________________________________________________

Eksklusivt og nyskabende ståldesign
Selfdesign er dansk ståldesign i højeste kvalitet. High-end og innovative løsninger, kunst, nyskabende køkkenløsninger, reoler, hylder, borde m.m. i nordisk og overvejende bæredygtigt stål – minimum 85% genbrugsstål.

_______________________________________________________________________

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.