Vælg en side

Møbelpolstreren Heider & Raagaard hjælper hver dag mange lokale med at skabe nyt liv til arvestykkerne, designmøblerne, børnestole og meget mere.

Stolen, som Anja Heider – laugmester og med-indehaver af Møbelpolstreren Heider & Raagaard på Fredensvej – her viser frem, er et godt eksempel på, hvordan en gammel og umiddelbart udtjent stol kan komme til at se ud med flot, blomstret stof blandt de mange
designstoffer, som Møbelpolstreren Heider & Raagaard råder over. Stolen er blot ét blandt mange
forskellige møbler, som hver uge får helt nyt liv i hænderne på Anja. I skrivende stund arbejder hun også på flere spisebordsstole, en Frits Henningsen-sofa og en Wegner bamsestol.

DESIGN OG KVALITET

Få nyt liv til møblerne med stoffer fra Kvadrat, Danish Art Weaving, Romo, Jab, Nobilis, Osborne&Little, Houles, Sanderson, Jane Churchill, Sahco m.fl. Har Møbelpolstreren det ikke, så skaffer de det hjem.

 

Besøg NORDs bolig butikker her:

God søvn starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Michael Kramer fra Hästens: Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X