Vælg en side

Få ZenOut’s bud på tidens boligtrends, når vi tænder for stearinlysene og hygger os med lækre og modige farver.

I sin skønne boligbutik ZenOut har Nanett Taarup Nielsson et stort udvalg af møbler, stoffer, tapeter, tæpper, lys, home decor og andre lækkerier fra mærker som Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, Christian Lacroix og mange flere.

Når vi går ind i vintermånederne, er det vigtigt at opretholde den opløftende spirit, og det kan vi gøre ved hjælp af farver. Og det skal være farver, der forstærker stemningen. “Indigo-farven”, som du ser her på siden, er et godt eksempel på dette. I det hele taget tror vi på at bruge de farver, du elsker i dit hjem, så det virkelig kan få livet til at føles bedre. Der findes ikke regler om, hvilke farver der skal bruges, men der er måder, hvorpå vi kan hjælpe dig med at undgå nogle af de mest almindelige faldgruber.

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere. Få hendes trends til vinterboligen her.

Besøg NORDs bolig butikker her:

God søvn starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Michael Kramer fra Hästens: Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X