Vælg en side

Er du til samtalekøkkener, eller små teknologiske vidunderkøkkener i stål? Og på badeværelset er det måske duftlyset, som gør hele forskellen for dig?
Bliv inspireret her.

Kaffemaskine med integreret kværn

Nyd dagens første mokkachok med 15 forskellige muligheder, herunder “MY”-funktionen, som justerer aroma og mængde af kaffe/mælk efter din smag. DeLonghis smarte espresso-maskine er set hos Ellos til
6.995 kr. Ellos.dk

Privat wellness

Badeværelset er ikke længere et rum med træk-og-slip og et hurtigt brusebad, men et sted hvor vi lader op og ’bliver den bedste udgave af os selv’. Bring luksus ind i dit badeværelse med små eller store virkemidler. Duftlys, dispensers, luksusbadeforhæng og planter til designarmatur, eller måske endda en totalrenovering?

Byd teknologien velkommen

Elektroniske badevægte der taler sammen med køleskabet, så det kan lukkes i nattetimerne, og smarte toiletter med vaskefunktion, som i Japan nærmest har udkonkurreret de konventionelle toiletter. Tænk i teknologiske løsninger næste gang, du skal have nyt toilet, køleskab eller badevægt!

Køkkentrends 2023

Lyse træsorter, retrokøkkener med 50’er og 60’er nostalgi, industriel luksus med stål, så langt øjet rækker, og ikke mindst bobler i vandet. 1980’ernes sodastream-maskiner er back in town, og de fåes i nye stilsikre udgaver, som signalerer ’god smag.’

Besøg NORDs boligbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.