Vælg en side

Top billede. Ny sofa fra Designers Guild Monza sofaen i enkelt nordisk design, det fåes med løst cover i forskellige farver og 3 forskellige tekstiler. Kommer i længde 160, 200 eller 240 cm. Fra 37.600 kr.

I ZenOut arbejder vi med indretning i et stort showroom på Bernstorffsvej 66 i Hellerup. Lige nu er vores showroom fyldt op med det aller nyeste fra Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, William Yeoward og John Derian, og du er velkommen til at komme ind og blive inspireret. Vi har mange års erfaring og kan tilbyde personlig rådgivning til indretning af dit hjem, så det afspejler dig og dit liv.

Venstre billede: Ny kollektion fra Designers Guild. Der er nye flotte tekstiler i Designers Guilds efterårs- og vinterkollektion, og de kan benyttes til gardiner, puder, sengetæpper, møbelpolstring m.m. Pris på forespørgsel. Højre billede: Smukt rundt tæppe med det digitalt printede storslåede design er inspireret af de grønne skove i Indien. Ø 250 cm. 27.500 kr. Vi har puder i mange forskellige kvaliteter og størrelser, i ensfarvet og mønstret, og der er helt sikkert én, der passer til dit hjem. Fra 650 kr.

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger lækkert interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter og meget mere. Få hendes trends til boligen.

 

Besøg NORDs bolig butikker her

Zenout holder flyttesalg

Zenout holder flyttesalg

ZenOut flytter til august i stor hjørnebutik på Kildegårdsvej 8C. Vi holder derfor flytteudsalg i hele juni, hvor der vil være ekstra gode rabatter at hente på møbler, sengetøj, gulvtæpper, puder og meget mere.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X