Vælg en side

Kom i mål med dine køkkendrømme og få inspiration til årets tendenser og materialer med indretningsarkitekt
MDD Lene Halse i hendes butik på Grønningen i København.

I Lene Halses topeksklusive køkken- og indretningsbutik, hvor prisvindende køkkendesign møder en bred vifte af indretningsmuligheder, står indretningsarkitekt MDD Lene Halse helt i front. Alle køkkener fremstilles hos det prisvindende køkkensnedkeri Multiform lidt uden for Herning. Med hendes ekspertise som personlig indretter og designer kommer både danske og udenlandske kunder i mål med deres køkkendrømme. Med et fokus på ejendommens arkitektur formår hun at skabe unikke og skræddersyede løsninger for kunder med høje krav til kvalitet, design og interesse for kunst.

Inspiration og rådgivning
Hendes arbejde, i samarbejde med Kirsten Krøjer og Lotte Stæhr, har gjort den store forretning til mere end bare et udstillingssted for eksklusivt køkken-design og ditto tilbehør: Det er i høj grad et sted for inspiration og rådgivning. Med 24 år i branchen er Lene en markant indretningsarkitekt, der sammen med sine medarbejdere orienterer sig internationalt og er helt klar på årets tendenser.


Marmor med book match og marmor vask, armaturer i platin mat.

Trends i 2024
Lene Halse taler om årets ”to scenarier”: Det første omfavner det lyse skandinaviske look med fokus på lyse NCS-farver og stenbordplader. Ægthed og naturlighed er i centrum, hvor træ, stål og sten kombineres i smuk harmoni. Det andet scenarie, det mørke boheme, tager de samme materialer i brug, men i mørke nuancer og med matsort finer.

Nye leverandører og naturmaterialer
I 2024 introducerer Lene Halse også nye spændende navne. Fliser fra Noba Design og vægmaling fra File Under Pop, baseret på lavasten, tilfører unikke elementer til indretningen. Trægulve fra Junckers og Dane Wood bringer varme og karakter ind i rummet

Internationale prestigeprojekter
Lene Halse har ikke kun markeret sig nationalt. Hendes projekter i Grønland, Færøerne og Holland har tiltrukket stor international opmærksomhed. Prestigeprojekter, der starter fra ½ million kr. og opefter, viser, at eksklusivitet og skønhed kan skabes i næsten ethvert budget. Som indretningsarkitekt MDD glæder Lene Halse sig til at udforske og inspirere i 2024. Hendes dedikation til at skabe smukke og funktionelle rum demonstrerer en unik evne til at forstå og realisere køkkendrømme gennem personlig indretning.

 

Multiform Flagshipstore
300 kvadratmeter topeksklusiv indretningsbutik med prisvindende køkkendesign i kombination med ekspertrådgivning og del- og totalindretning med lys, lamper, gulve, tæpper, gardiner, vægfarver, badeværelser,
garderober og møbler.

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.