Vælg en side

Blandt Kenzas favoritter er en sofa fra Jotex

Den svenske influencer, blogger, designer og mor – Kenza – har skabt en lys og rummelig bolig med udvalgte forårsfavoritter fra Jotex. ALBA sofa 3-pers, 24.999 kr.

TV- ellermedieskrænk i egetræsfiner

Array Low Sideboard er en ny skænk i serien. Array, som er designet af Says Who for designbrandet WOUD. Med gennemtænkte løsninger egner skænken sig perfekt som f.eks. tv- eller mediemøbel. Array Low Sideboard fås enten som vægmonteret eller med ben. Egetræsfiner og metal, b. 150 cm, h. 25 cm, d. 37 cm. Vejl. pris 9.999 kr.

(Lys tæppe) Canto Rugs Soft Flower fra 299 kr. Mere Info anja@fday.dk. (mørk tæppe) Canto Rugs Contour fra 299 kr.

Olympia er en smuk pendel i et enkelt og rent formsprog, metal og opalglas, ø. 28 cm, h. 33 cm. Vejl. pris 799 kr.

Shanghai French Rattan fås i FSC certificeret natur asketræ samt i røget ask og sortmalet ask. Vejl. pris 5.999 kr.

Foråret nærmer sig

Udendørsmøblerne er udført i aluminium med rustfrit stål i aluminiumsrørene for at give møblerne tyngde, så de står godt fast samtidig med, at de er lette at flytte. Ray Outdoor Café Armchair, Corten, h. 79,4 cm, b. 51,2 cm, Vejl. pris 2.199 kr.

Tæpper i tidsløst design

Gulvtæpper er en nem måde at give indretningen et ekstra skud hygge og stoflighed. Den nye kollektion fra Garant har et stilrent og langtidsholdbart design i lækre materialer, så du for et beskedent budget kan skabe stemning i hjemmet. Canto Rugs Platina i farven Antracit. Vejl. udsalgspris fra 349 kr.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere
Eksotiske haver og romantisk  blomsterdesign

Eksotiske haver og romantisk blomsterdesign

Bliv inspireret af den internationale, anerkendte florist, havedesigner og gartner Dané Erwee, som skaber dristige blomsterkreationer og designer haver med stor skønhed. Sammen med sin partner, Chris Willemse, har Dané Erwee skabt en markant signaturstil i deres fælles virksomhed OKASIE. Blandt OKASIEs seneste projekter er havedesign til en lokal luksusejendom i Sydafrika, som også tilbyder eksklusive ophold.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.