Vælg en side

Carpe Diem Sandø med Bornø Gavl. Besøg Danmarks største udstilling af Carpe Diem.

Vi tilbringer 1/3 af vores liv i sengen. Start drømmesøvnen i Den 7. Himmel.


Når du køber seng i Den 7. Himmel, er du altid garanteret fri levering på senge og madrasser, og de tager din gamle seng med retur og skiller sig af med den.

Sov himmelsk

– En god seng er en investering i livskvalitet. Det siger Flemming Rømer, manden bag Den 7. Himmel, der har 30 års erfaring og er Premium-forhandler af de ypperste senge i verden fra producenter som Carpe Diem Beds, Auping, Dunlopillo, Jensen, Tempur, Røwa, Akva Vandsenge og de geniale væg- og skabssenge fra Smartseng, der kan indpasses i både små og store hjem.


Carpe Diem Vindø ” The Flying Bed ”. Ultimativt design og nydelse.

Specialister i god søvn

Flemming og hans specialistteam har den rigtige uddannelse og fornødne erfaring, der guider dig til det optimale sengevalg. Og man skal i hans optik ikke lægge ryg til mindre. En seng er en investering i god søvn – og dermed forudsætningen for at vågne veludhvilet, så dine vågne timer bliver af den bedste slags.
Her er ikke råd til fejlkøb.  Livskvaliteten højnes simpelthen, når man sover i en individuelt tilpasset kvalitetsseng, forklarer han.


Flemming og hans specialistteam guider dig trygt til det optimale sengevalg.

Gratis rygtest

Rådgivning er da også en mærkesag i Den 7. Himmel, hvor alle kunder tilbydes en gratis rygtest før et køb. Den udføres stående, hvor alder, højde og vægt indtastes. Dernæst måles rygsøjlen via bevægelige rygskinner og en digital aflæser, så man punktvis kan se, hvordan støtten skal fordeles, og madrassens hårdhed afgøres. Herefter afprøves madrasser, som er udvalgt blandt de mange mærker, der forhandles i butikken.
– Rygtesten er sammen med 30 års erfaring det mest effektive redskab til at finde den rette madras. Det kan betyde en kæmpe forskel i forhold til rygproblemer, nakkesmerter m.m., understreger Flemming Rømer.


En investering i en kvalitetsseng er en investering for mindst 20 år i dit helbred og velvære. I Den 7. Himmel finder du 60 dobbeltsenge, som kan afprøves, så du finder din personlige favorit.

Det bedste til natten siden 1994

I den mere end 1.000 kvadratmeter store udstilling og showroom på Roskildevej i Rødovre er de klar til at matche dig med den bedste seng til den bedste pris. Og de kan bryste sig af den største udstilling af luksusbrandet Carpe Diem Beds, sengen hvor design og komfort går op i en højere enhed.

Den bedste seng fortjener også det lækreste sengetøj. Vælg den rigtige dyne og de blødeste tekstiler, der fuldender drømmesøvnen. Den 7. Himmel har da også alt, hvad et kræsent sovehjerte kan begære af sengetilbehør og sengeudstyr. Måske det også er nu, du skal finde din nye sommerdyne?

 

ÅBENT KUN FOR DIG
Den 7. Himmel tager din sengeinvestering seriøst. Kan du ikke finde tid inden for de normale åbningstider, tilbyder de at åbne butikken kun for dig – alle ugens dage i alle døgnets timer. Så kan du i ro og mag få personlig rådgivning om senge og madrasser – og gå hjem og sove på et godt tilbud, før du beslutter dig.

 

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.