NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vi vil have køkkener, som udtrykker hvem vi er. Stramme og stringente eller personlige værksteder, hvor sovsen gerne må sprutte, og krydderierne dufte. Uanset hvad du er til, er der masser af spændende nyt til køkkenet.

 

Stram silhuet til spisebordet

Lampedesigneren Tom Dixon har tilføjet en flot, sort nuance til glasserien ’Tank’. En anderledes glas og karaffel-serie, som du selvfølgelig også kan bruge til andet end udsøgte vine.
Priser 575  kr. – 1.145 kr. Smukke og stramme silhuetter til hverdag og fest. roomstore.dk

Italiensk luksusdesign

Boffi er synonymt med italiensk luksusdesign, og de er aktuelle med et nyt kombinationskøkken, Combine, som falder helt i tråd med tidens tendens for køkkenlandskaber og modulbaserede køkkener. Frihed til selv at designe sit køkken er filosofien bag køkkenet. Modulerne sættes sammen til en køkken-ø takket være, at alle moduler har et design, der er komplet på alle fire sider. Man kan således sætte modulerne sammen på et utal af måder og få sin helt egen komposition.

Fås i et væld af materialer. For pris kontakt Boffi København. boffi.com

Efterårs- og vinterinspiration til køkkenet

Hos Lene Bjerre er der lagt op til et blåt og rustikt efterår med plads til personlighed i køkkenet. Den danske designer er klar med sin nye bolig-kollektion til efterår og vinter, og som altid er prislejet til den gode side og produkterne gedigne og lækre. Se mere hos lenebjerre.com

Kvalitet til poderne

Franske Malle W. Trousseau, som står bag noget af det fineste kvalitets-køkkeninteriør, er inspireret af gamle dage, hvor bruden fik en brudekiste med sig, når hun indgik ægteskab. The Cookery Tray, som er til både drengene og pigerne, indeholder bl.a. en kasserolle, stegepande i støbejern, bordskåner, sauterpande, paletkniv, strikkede grydelapper og beholder i glas.
Set til ca. 10.207 kr. hos mallewtrousseau.com

Optimer din sundhed

Med denne dehydrator fra den britiske køkken-producent Princess konserverer du mad på en smart og effektiv måde.
Den er perfekt til dig, der vil tørre forskellige fødevarer, og på den måde bevare smagen og vitaminerne. Dehydratoren har 6 forskellige niveauer, så du kan tørre flere ting på samme tid. Du vælger selv, hvor længe du vil tørre fødevarerne, der herefter kan opbevares i flere måneder. 699 kr.

Set hos ellos.dk

 

Besøg NORD’s Bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X