Vælg en side

Dit badeværelse kan konstrueres og sammensættes på adskillige kreative og funktionelle måder, men det vigtigste er, at det harmonerer med dine og din boligs linjer, hvadenten de er rene eller kantede.

Et vellykket badeværelse stiller store krav til design og funktionalitet. Men i et rum som hver dag huser dine morgenrutiner, skal personligt præg virke som en kickstarter. Du kan pifte dit badeværelse op på mange forskellige måder. Du behøver ikke at følge specifikke regler eller normer ift. udsmykning og opsætning, men derimod skal badeværelse vise netop dit spejlbillede, når du kigger det dybt i øjnene.

Denne personlige stil og kant anvender hollanske James Van der Welden, når han sætter vask, toilet, bruser, amaturer spejl og klinker sammen til en indbydende kickstarter. Fx blander interiørdesigneren fra Amsterdam den klassiske grå/sort/hvide farvepalet med en gul farve der skriger, eller lader det rå stå i forgrunden ved at placere vasken oven på en gammel hølvbænk.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere
Eksotiske haver og romantisk  blomsterdesign

Eksotiske haver og romantisk blomsterdesign

Bliv inspireret af den internationale, anerkendte florist, havedesigner og gartner Dané Erwee, som skaber dristige blomsterkreationer og designer haver med stor skønhed. Sammen med sin partner, Chris Willemse, har Dané Erwee skabt en markant signaturstil i deres fælles virksomhed OKASIE. Blandt OKASIEs seneste projekter er havedesign til en lokal luksusejendom i Sydafrika, som også tilbyder eksklusive ophold.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.