NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

HARALDUR.EU

HARALDUR.EU er en fusionsbutik midt på Ordrupvej med et enkelt koncept: Her kan du forkæle både krop og sind – en helstøbt BodyMind oplevelse.

Udover at tilbyde forskellige former for massage i klinikken, fungerer butikken nemlig også som et galleri, Galleri HARALDUR.EU, hvor nye kunstnere udstiller hver fjerde uge med tilhørende ferniseringer og andre events.

Haraldur Haraldsson er oprindelig fra Island men er uddannet som fysiurgisk massageterapeut fra At Workskolen på Frederiksberg og er medlem af Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører FRFM.

I klinikken tilbyder Haraldur: 
Fysiurgisk massage
Sportsmassage
Afspændingsmassage
Gravidmassage
Bindevævsbehandlinger (MFR)
Muskel Energy Teknik (MET)

”Fantastisk behandling. Meget professionel, intuitiv og individuel teknik, så den ikke bare føles som ‘en’ massage, men en massage tilpasset den enkelte.”
Udtalelse fra en tilfreds kunde.

Modtag nyhedsbrev fra HARALDUR.EU – Massage

Modtag nyhedsbrev fra Galleri HARALDUR.EU

Massage
Galleri

Åbningstider

Åbningstider Klinik:
Mandag, tirsdag og onsdag: 8-18
Torsdag: 12-22
Fredag: 9-13
 
Åbningstider Galleri:
Torsdag: 17-18
Fredag: 15-18
Lørdag: 11-14

Vores udvalg

Kunst
Galleri
Massage

Telefon 20 93 99 21
haraldur.eu

Følg os

Haraldur Haraldsson

En kunstner fuld af historier

En kunstner fuld af historier

Den internationale kunstner Lisbeth Lunda udstiller i Galleri HARALDUR.EU på Ordrupvej mellem 9. oktober og 5. november. Her bliver du inviteret til at komme forbi og lytte til Kashmirs musik i Marshall høretelefoner, mens du dvæler ved kunstnerens fabulerende malerier, hvor hvert enkelt værk viser en lille smule af hendes sjæl. Lisbeth Lunda kan ikke selv forstå, at det kun er godt fire år siden, hendes karriere som fuldtidskunstner begyndte efter næsten 30 år i reklamebranchen.
Efter flere soloudstillinger i Danmark og London bliver hendes malerier og artprints solgt som varmt brød, og historierne, hun fortæller med sine billeder, nærmest fosser ud af hende. Helt ny tanke: Tanken, at Lunda skulle være kunstner, havde ikke umiddelbart strejfet hende. Men hun blev mere og mere ked af at arbejde i reklamebranchen, som ikke stemte overens med hendes værdier længere. En dag sagde hendes mand: ”Hvorfor begynder du ikke at male, det har du altid elsket. Hvis du gør det helhjertet, skal jeg nok støtte dig”.

læs mere
Massage og kunst

Massage og kunst

HARALDUR.EU er en fusionsbutik midt på Ordrupvej, hvor du kan forkæle både krop og sind. Ikke alene tilbyder den islandske massør Haraldur Haraldsson forskellige former for fysiurgisk massage, butikken fungerer også som et galleri med skiftende udstillinger af spændende kunstnere samt andre events.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X