NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

 

Bulen på næseryggen har fået filler, så næsen fremstår mindre og mere symmetrisk.

 
De magiske fillers
De FDA-godkendte og EU- godkendte Restylane-fillers er nogle af verdens mest naturlige hyaluronsyrebehandlinger og er blandt verdens mest effektive og avancerede skønhedsteknikker, forklarer Helle Stender Roeder, Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylane-fillers, og som også forhandler toxinet Azzalure (Botolinumtoxin type A botox), der populært bare kaldes botox.
– Ud over at være et fantastisk, men enkelt, middel til rynkereduktion, så er Restylane også ideelt til at give ekstra volumen i alt fra læber til kinder, men også til skulptering af fx en mere markeret hage eller kæbelinje.
 
 
Med filler udfyldes hulrummet under øjnene (de såkaldte tåretrug), så huden udglattes og man opnår et friskere og mere udhvilet look.
 
Indsunkethed ved tindingerne
Med tiden mister vi fylde i ansigtet, og det inkluderer også tindingerne (på siden af hovedet.) Næsen ændrer form, og øjenomgivelserne bliver mere udhulede og trætte. Med fillers kan du genskabe fylden og det hjerteformede eller ovale ansigt – og dermed undgå det indsunkne skeletagtige udseende. Ansigtet får et naturligt løft og en mere ungdommelig form. Buler på næseryggen, ”hængenæse” eller en skæv næsetip kan også rettes ud med Restylane, så man opnår en fin lige næse. Eller en næse, der synes mindre.
 
 
Et løft til slappe øreflipper
Hænger dine øreflipper? Efter flere år med tunge øreringe, kan øreflipperne begynde at hænge lidt, og de kan også blive lidt slappe med alderen. Med ganske lidt filler kan du få fornyet fylde i dine øreflipper, der bliver mere spændstige, så du igen kan begynde at bruge dine yndlingsøreringe.
 
 
Less is more – genvejen til glædesrynker
Er rynkerne dybere, kan det også her være en god idé at fylde rynkerne op indefra med filler. De professionelle og rutinerede Restylane-behandlere arbejder i meget små og kontrollerede mængder, så du stadig beholder mimikken og et naturligt look. – Et smukt ansigt er et levende ansigt, understreger Helle Stender Roeder.
 
 
Bestil tid til foryngelseskuren
Få en tid til en vejledende forkonsultation mindst 48 timer før din første behandling. Og gå efter en af de certificerede Restylane-klinikker. Behandlinger med Restylane er et håndværk, man kun skal betro de dygtigst uddannede kosmetiske sygeplejersker og læger.
 
Restylane er verdens første hyaluronsyre-filler, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Effekten af Restylane ses straks efter behandlingen og kan holde i op til 24 måneder, afhængig af behandlings­området. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

Her anbefales disse 6 klinikker, som bruger Restylane og Azzalure til deres behandlinger. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X