Vælg en side

Kom helt ned i gear med NORDs redaktør på  Hotel Skansen Båstad. Her går spa, afslapning, shopping og kulinariske oplevelser op i en højere enhed.

Jeg er stor tilhænger af weekendophold, som er nemme at komme til, og man stadig føler, at man har været ude at rejse. Sådan et sted er Hotel Skansen Båstad i Skåne. Med en samlet transporttid
på omtrent et par timer, hvoraf de 20 minutter går med taxfree shopping ombord på færgen, ankommer vi friske til kurhotellet. Det er et smukt syn med det ikoniske tennisstadion og Kattegat som baggrunds-tæppe. Vi indlogeres i en superfin familielejlighed uden for selve hotellet. Lejligheden er flot indrettet med designmøbler og i gennemført nordisk stil.

NORDs redaktør anbefaler kurhotellet ved Østersøen.

Aften med gourmet og havudsigt

Da vores ankomst er om aftenen, skifter vi tøj og finder restauranten. Energien er god og servicen behagelig. Vi vælger ud fra den anbefalede menu, som består af tre retter, og maden kommer umiddelbart efter bestilling – imponerende! Restauranten er nemlig helt fyldt op, men der er ikke en finger at sætte på hverken mad eller servicen fra de opmærksomme tjenere. Heller ikke udsigten til det smukke hav. Mætte og glade besøger vi spa-området. Det er populært, så det bliver kun til en tur i den opvarmede pool, og derefter et besøg på tagterrassen. Her i tagterrassens spabad og den opvarmede infinity-pool er der til gengæld mere plads. Vi nyder den smukke udsigt og forfriskninger fra den tilstødende rooftopbar.

Dejlig 3-retters menu i hotellets restaurant.

Overdådig morgenmadsbuffet

Friske og veludhvilede står vi tidligt op og finder den overdådige morgenbuffet. Her er flere slags brød, frugt, æg og bacon. Men ikke nok med det. En kok bager vafler, laver croque madame og røræg med rejer. Det er virkelig noget helt særligt, og det hele skal smages på. Så er det dejligt bagefter bare at kunne smide sig på briksen og få en omfattende ansigtsbehandling i spaområdet.

Kom helt ned i gear på Hotel Skansen Båstad i Skåne.

Eftermiddags-shopping og nyt værelse

Efter selvforkælelsen går vi en tur ind til hyggelige Båstad. Vi finder nogle gode tilbud, og vender retur til hotellet og vores nye værelse. Så prøver vi også, hvordan det er at bo inde på selve spahotellet. Der er en helt anden charme over værelset, og man fornemmer tydeligt energien fra hotellet. Placeringen er at foretrække, hvis man ønsker at være tæt på faciliteterne. Især hvis man mest går rundt i sin badekåbe, som mange af spagæsterne selvfølgelig gør. Vores besøg lakker mod enden, og hvad kan man ønske sig mere af livet end god mad, smuk natur omgivet af søde og hjælpsomme mennesker? Vi fik det hele på Hotel Skansen Båstad.

   Et godt miks af hyggelig atmosfære og elegant indretning.

Det tager kun 2 timer at komme til Hotel Skansen Båstad fra Charlottenlund.

___________________________________________________________

SKANSEN SPA KLASSIKER
Alt det bedste med overnatning, 3-retters menu, morgenmadsbuffet, spa, koldbadehus, rooftop, bar, pools, solterrasse, fitness, yoga og afternoon tea.
1.795 SEK / 1.148 DKK

Hotel Skansen Båstad tilbyder flere forskellige pakker til fordelagtige priser. Se her Hotelskansen.se

___________________________________________________________

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Jægersborg Allé strækker sig gennem en stor del af kommunen og har eksisteret i mere end 300 år – oprindelig som kongelig jagtvej. Senere blev området omkring Charlottenlund Station et yndet udflugtsmål med tog, som stoppede hvert
5. minut om søndagen. I dag er den lange allé stadig kommunens grønne åre med både skov, park, slotte, villaer og shopping. NORD Magasinet gik en tur med borgmester Michael Fenger ned ad forretningsstrøget.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.