Vælg en side

Kunstnerinde Lina Murel Jardorf

I mere end 20 år har Lina Murel Jardorf forstået at berøre, forene og tale med mennesker gennem sine besjælede værker. Som kunstner har Lina fundet sit eget stærke udtryk i respekten og kærligheden til naturen og buddhismen. Lina benytter både oliemaleriets farver og skulpturens tredimensionalitet til at formidle sin tro på det oprindelige.

Æbleblomst Gård med skulpturpark
Lina har base på landstedet Æbleblomst Gård i Nordsjælland, hvor en stor grund er rammen om hendes hverdag, med atelier, værksted, heste, skulpturpark og sansehave.

Internationale kunder
Linas udsyn er internationalt, med kunder spredt over hele verden. Linas primære styrke er hendes indlevelse: Fra det intime, dybt personlige portræt til store, kommercielle opgaver, formår Lina at skabe øjeblikke, der ændrer mennesker.

Positiv energi
Lina føler ikke, at kunst skal være destruktiv og negativ, men være givende. Som kunstner er hun i den smukke position at have muligheden for at fylde beskueren med glade og positive oplevelser via hendes kunst.

Kig forbi
I Kunst & KaffeBaren på Gentoftegade 33 kan du købe og opleve Linas oliemalerier og bronzeskulpturer. Der er altid en af de fascinerende og flere meter høje bronzeskulpturer fra ”De 7 følelser” i butikken – du må røre alt kunsten og lade dig berøre i din sjæl – samtidig kan du købe den lækreste økologisk kaffe og grøn the med kvæde eller ingefær, hertil er der hjemmebagt kage og chokolader.

Kunstner
Skulpturer
Malerier

Åbningstider
Galleri & kaffebar

Mandag: Lukket
Tirsdag: 13-21
Onsdag: 13-21
Torsdag: 13-21
Fredag: 13-21
Lørdag: 13-21
Søndag: Lukket

Min kunst

Malerier, Kunst og stærke brands, Kunst som udsmykning, Kunst i store størrelser, Kunst og sport, Hesteskulpturer, Atelier og udstillinger,

 

KunstCaféen i Gentofte
Gentoftegade 33
2820 Gentofte
Telefon 28 85 47 42
linaart.dk
lina@linaart.dk

Atelieret Æbleblomst gård
Kollerød bygade 36
3450 Allerød

Følg os

Lina Murel Jardorf

Eventyrlig kunst

Eventyrlig kunst

Kunsterinde Lina Murel Jardorf har i over 36 år skabt oliemalerier, massive bronzeskulpturer og nu stentøjs keramikskåle og -skulpturer. Værkerne skabes i hendes eventyratelier på Æbleblomst gård i Allerød, hvor hun også støber bronze skulpturerne.

læs mere
Kunsterinde Lina Murel Jardorf

Kunsterinde Lina Murel Jardorf

Kunsterinde Lina Murel Jardorf er at finde på Min Kunst på Gentoftegade 33. Mød kunstkonsulenterne er der tirsdag til fredag kl. 12-17.30 og lørdage 11-14.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X