Vælg en side


Kunstner Lina Murel Jardorf

I mere end 20 år har Lina Murel Jardorf forstået at berøre, forene og tale med mennesker gennem sine besjælede værker. Som kunstner har Lina fundet sit eget stærke udtryk i respekten og kærligheden til naturen og buddhismen. Lina benytter både oliemaleriets farver og skulpturens tredimensionalitet til at formidle sin tro på det oprindelige. Lina har base på landstedet Æbleblomst Gård i Nordsjælland, hvor en stor grund er rammen om hendes hverdag, med atelier, værksted, skulpturpark og sansehave.

Linas udsyn er internationalt, med kunder spredt over hele verden. Linas primære styrke er hendes indlevelse: Fra det intime, dybt personlige portræt til store, kommercielle opgaver, formår Lina at skabe øjeblikke, der ændrer mennesker.

Lina vil gerne levere noget der siger folk noget. Hun har ingen maske på når hun arbejder. Det er sandt, det hun laver. For Lina er sin kunst!

Lina føler ikke, at kunst skal være destruktiv og negativ, men være givende. Det er nemt at falde i hullet med det aggressive og negative liv – en af de sværeste ting i livet er at finde kærligheden og glæden – at vende det negative til det positive…
Som kunstner er Lina i så smuk en position at have den mulighed at fylde beskueren med glade og positive oplevelser via hendes kunst.

Kunstner
Skulpturer
Malerier

Åbningstider

Onsdag: 13-17.30
Torsdag: 13-17.30
Fredag: 13-17.30
Lørdag: 11-14 

Hvis du vil mødes udenfor disse tider, kan du ringe til Lina (23 99 18 99) eller Joan (40 98 01 58)

Min kunst

Malerier, Kunst og stærke brands, kunst som udsmykning, kunst i store størrelser, Kunst og sport, hesteskulpturer, Atelier og udstillinger, 

 

Kunstner Lina Murel Jardorf
Lyngby Torv 5
2800 Kgs. Lyngby
Telefon 23 99 18 99
linasmil.dk
linaart.dk

Følg os

Lina Murel Jardorf

Kunst / Lina Murel Jardorf

Kunst / Lina Murel Jardorf

Kunstnerinde Lina Murel Jardorf skaber smukke kunstværker i massiv bronze. Bronze-jordkloder, som har forskellige størrelser ,er skabt med hjerter, blade og træer. Værkerne er modelleret og støbt på Linas eget atelier i Allerød. Se mange flere værker i kunstbutikkerne i Gentofte og Lyngby.

læs mere
Kunsterinde Lina Murel Jardorf

Kunsterinde Lina Murel Jardorf

Kom og få en kop varm kaffe eller et køligt glas vin på Gentoftegade 33 tirsdag til fredag 12-17.30 og lørdage 11-14.  Eller på Lyngby Torv 5 onsdag til fredag 12-17.30 og lørdage 11-14. SIDSTE gang i år er den 3 nov. hvis du vil overvære en bronzestøbning. Husk...

læs mere
Kunsterinde Lina Murel Jardorf

Kunsterinde Lina Murel Jardorf

I Kunsterinde Lina Murel Jardorfs store flotte butik på Gentoftegade 33 (den gamle Imerco) kan du opleve og købe hendes fantastiske massive bronzeskulpturer. Alle værker er skabt og støbt  i hendes eget atelier og bronzestøberi i Allerød.

læs mere
error: Content is protected !!
X